صباح الخير يا بنات
و الله اليوم خطرت ببالي فكرة ، ليه ما اعمل لبن زبادي بالبيت ، علشان السلطات و كده
حد عنده الطريقة بس يكون مجربها علشان انا عرف انه مش سهل انه يضبط

لا يا اختي ورور اسهل من اللبن الزبادي مافيش

كل اللي تحتاجين هو حليب طازج تبسترينه على 90 درجة مئوية ولما يبرد إلى 40 درجة اضيفي ملعقة لبن زبادي جاهز لكل كأس حليب ولفي الوعاء في منشفة واتركيه في مكان دافئ لمدة 24 ساعة ولما يتجلط ادخليه للثلاجة ...

الماكرويف ماله اي فائدة إلا لعملية البسترة بس


الساعة الآن 11:48 .