Analysis Services
السلام عليكم






النهارده جبتلكو طريقه عمل بوريك الجبنه بيتعمل عندنا في مصر في الافران وانا بحبه جمب الشاي جدا





دا اول ما عملته وسبته يخمر


هنا بعد ما استوي وحطيته في علبه كنت فكراه بعد الشر هيقعد لبكره حطيت علي شويه سمسم وشويه حبه البركه.



دي واحده من قريب


بصوا من جوه هشه ازاي وعجبت كوكو ولولو جداااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا

19-02-1431 هـ, 12:13 صباحاً
 

5.00

عدد التقييمات: 1
5
100%
4
3
2
1
الطريقه

عجينتي المعتاده بس نصف المقدار 2 ونصف كوبايه دقيق عليهم نصف علبه زبادي عليهم معلقه كبيره حليب مجفف ونصف معلقه سكر ونصف معلقه ملح ونصف معلقه خميره وماء دافئ للعجن وبس سبيها تخمر وافردي العجينه قطعيها دواير احشيها جبنه بيضاء واقفليها زي القطايف وادهني وشها ورشي عليه سمسم او حبه البركه وسبيها تخمر وبعد ما تخمر دخليها الفرن من تحت لحد ما تستوي وبعدين ولعي من فوق
19-02-1431 هـ, 12:18 صباحاً
 
تسلم ايدك ما شاء الله
19-02-1431 هـ, 12:22 صباحاً
 
روعة جزاك الله خيرا
19-02-1431 هـ, 12:51 صباحاً
 
تسلم ايدك ما شاء الله
19-02-1431 هـ, 01:07 صباحاً
 


الساعة الآن 06:40 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏