السلام عليكم






النهارده جبتلكو طريقه عمل بوريك الجبنه بيتعمل عندنا في مصر في الافران وانا بحبه جمب الشاي جدا





دا اول ما عملته وسبته يخمر


هنا بعد ما استوي وحطيته في علبه كنت فكراه بعد الشر هيقعد لبكره حطيت علي شويه سمسم وشويه حبه البركه.



دي واحده من قريب


بصوا من جوه هشه ازاي وعجبت كوكو ولولو جداااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا


الطريقه

عجينتي المعتاده بس نصف المقدار 2 ونصف كوبايه دقيق عليهم نصف علبه زبادي عليهم معلقه كبيره حليب مجفف ونصف معلقه سكر ونصف معلقه ملح ونصف معلقه خميره وماء دافئ للعجن وبس سبيها تخمر وافردي العجينه قطعيها دواير احشيها جبنه بيضاء واقفليها زي القطايف وادهني وشها ورشي عليه سمسم او حبه البركه وسبيها تخمر وبعد ما تخمر دخليها الفرن من تحت لحد ما تستوي وبعدين ولعي من فوق
تسلم ايدك ما شاء الله
روعة جزاك الله خيرا
تسلم ايدك ما شاء الله


الساعة الآن 12:14 .