مساء الخيرات
ممكن طريقة عجينة المكرووونة
وكم مدة حفظها بالثلاجة والا تستخدم علي طول
ودمتن بود

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
رفع
للأسف ما أعرف
لكل 100 غرام دقيق بيضه
يعني الكيلو ياخد 10 بيضات حجم كويس مو صغير
تحفظ في الثلاجه أقصى حد 5 أو 6 أيام و الأفضل استخدامها على طول علشان البيض اللي فيها.
يارب أكون أفدتك..
ادعيلي..
نسيت أقول لك الطريقه:حطي الدقيق في صحن غميق و اكسري البيض كله عليه و اعجني كويس و انا لما جربتها كسرت كل البيض الا بيضتين علشان لو ما يحتاج ما اضيفهم لأن البيض كان كبير و ما استهلكت كل الكميه..رح تتكون عندك عجينه ملساء /ريحيها شوي علشان تفرد معك و استخدميها و ممكن تحشيها حشوات مختلفه و تصير عندك رافيولي..
هاذي انا عاملتها مضبوطة ولذيذة وتشكليها وتجمديها عادي لاسبوع عادي
مقاديـــــــــــر العجينة
2كوب دقيق ابيض

3 بيض
1ملعقة اكل زيت زيتون
1ملعقة ماء
ملح


الطريقة
نخلط مقادير العجينة مع بعضها جيدا وتعجن باليد حتى تصير عجينة طرية ونتركها ترتاح نص ساعة







الساعة الآن 03:37 .