تكفون بنات اللي تعرف طريقة محشي البصل تشرحه لي نفسي اسويه ولااعرف له هل ممكن اني اقور افرغه يعين زي الكوسه ولا لازم بس اطلع القلب

وبعدين ممكن اني اسلقة قبل ثم اطلعه وطلع زي الملفوف يتفكك


انتظركم ؟؟؟
07-08-1425 هـ, 01:52 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
يا هلا بام ليونة
انا راح اقولك كيف احنا بليبيا بنعمله بس بخلطة غير اللى بتنعمل فى بعض البلدان العربية \ الخلطة ممكن لحم مفروم او مقطع قطع صغيرة جدامعها خضار مشكلة ومنها البقدونس والبصل والفلفل الحار والارز وطماطم وبهارات متنوعة\
شوفى خدى بصل كبير وقبل لا تدخليه الماء شقيه بالسكين لعند النص بالطول اى عند قلب البصلة وحطيه فى ماء مغلى المهم لا تخلينه لين يدبل كتير يعنى ادا حسيت انو بدات الاجزاء تنفصل قليلا طلعى البصل وحطيه تحت ماء بارد وفكى طبقات البصل من بعضها وبحدر الى ان تنتهى من الكل ثم ضعى الحشوة بتاعتك ولفى شريحة البصلة ورتبيها اما فى طنجرة او فى كسكاس تبع البخار اى الطنجرة دات الثقوب اللى بنعمل احنا فيها الكسكسى \ وانا بعملو فيها دائما \
ارجو ان اكون افدتك يا ام ليونة \
تحياتى الك
07-08-1425 هـ, 10:04 مساءً
 
مشكورة يأم نضال الله يجبر بخاطرك مثل ماجبرتي بخاطري

بس الفي همته منك انه نلفة زي الملفوف وورق العنب صح كلامي ولا لا


انا اللي اقصدة البصل اللي نحشاها زي محشي الكوسة تكون مجوفة

ومشكورة
08-08-1425 هـ, 03:26 صباحاً
 


الساعة الآن 07:13 .