Analysis Services
  • «
  • 1
  • 2
  • >
  • »
السلام عليكم حبيباتي
مين الشاطره اللي تعلمني صينية البطاطس المصريه لا والاصليه بعد
زي اللي في المسلسلات تقول عاملالك صينية بطاطس انما ايه حتاكل صوابعك وراها
11-08-1425 هـ, 12:51 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
اختي الصمت الاسير ان شاء الله بكرة اكتبهالك عشان انا مستعجلة دلوقت


اعذريني


باي
11-08-1425 هـ, 05:43 مساءً
 
ولايهمك ياعسل بنتظرك
ومشكوره سلفا
11-08-1425 هـ, 10:19 مساءً
 
ايوه انا انتضلرك على احر من الجمر وخبريني ينفع اعمل منها كميه واخليها بلفريزر؟
والله يعطيكي العافيه
12-08-1425 هـ, 03:10 صباحاً
 
أختي الغالية :
بعطيك طريقتي
- أسلقي لحم غنم بالعضم حوالي كيلو و نصف و ضعي مع ماء السلق فقط الآتي

بصلة مقطعة كبيرة مربعات صغير مدعوكة بملح و فلفل و أربع حبهان ( هيل ) بعد كسرها و قطعة زنجبيل طازجة مقطعة ( شريحة ) و قطعة مستكة صعيرة ( لا تضعي بهارتك التابعة للكبسة حتى تشعري بفرق في الطعم )

- لما تستوي اللحم تماما صفي المرقة و خذي البصل و حمسيه في شوية زيت و قليل من الزبد ( معلقة ) وكل لما يلزق البصل في القدر ضعي قليل من المرقة ( معلقتين ) و هكذا حتى يصير لون الصوص بني فاتح و تتلاشى قطع البصل و يتحول لصوص ناعم
- في صينية ( حق الكيك المتوسطة الحجم ) قطعي عدد 2بطاطس كبيرة أو 3 بطاطس متوسطة بعد غسلها و تقشيرها تقطع حلقات متوسطة السمك و تدعك ببصلة مقطعة جوانح مدعوكة بملح و فلفل و 2 معلقة كبيرة معجون الطماطم وفص واحد ثوم بقشره و ضعي اللحم مع البطاطس
- ثم صبي الصوص البني اللي عملناه ثم المرقة حتى تغطي اللحم و البطاطس و غطيها أو ل عشر دقائق ثم اكشفي الغطاء
- و لما تري الصينية ظهر بها الزيت و البطاطس استوت اخرجيها بالهنا و الشفا
-و تقدم مع رز أبيض مفلفل ( حبة و حبة ) أو أرز أبيض بالشعرية و أي سؤال أنا حاضرة إن شاء الله
12-08-1425 هـ, 09:06 صباحاً
 


الساعة الآن 11:05 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏