السلام عليكم يا حوائيات




سؤالي هو ,, ان كثير من المرات لما اعمل الكيكه بالقالب السيلكون تبع الكيك ,الكيكه تلزق بالقالب وما تطلع

على الرغم من ان القالب اللي استخدمه نوعيته جيده ,,,

يا ترى ما السبب؟؟؟
ووهل لازم ادهنها بزيت او دقيق؟؟؟
مع اني سمعت ان القواللب السيلكون لا تحتاج لدهن ,,,


ربي يوفق كل من ترد علي ويجزاها كل خير

رب لا تذرني فردا وانت خير الوارثين

-------------

ادخلي على هالرابط وسبحي لله في دقيقتين ماراح تخسري شي ,,, دعواتكم لي بالتوفيق والسداد
http://www.shbab1.com/2minutes.htm
ادهنيها احسن انا ادهنها قبل

انا زيك كان تلصق

بس صرت ادهنها زيت ودقيق وطلعت تمام التمام


وحششششششتوووووو وونـــي
اناسمعت من االشيف اسامه السيد ان قوالب السلكون وخاصه اللى على شكل ورده لازم العجينه مو سايله لازم تكون ثقليه مو اسفنج الكيك ===
يارب اصلح لى زوجى واولادى واحفظهم لى يارب من كل شر--واغفرلنا وارحمنا واحسن خاتمتنا يارب اللهم امين


الساعة الآن 07:25 .