الفول كيف عمله الله يدخلكم الجنه امين

اطباق عالم حواء

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اخواتي انا مستعجله راح اقول لكم طلبي
زوجي جاب لي فول وقال اطبخيه وفرزنيه
بس شكله كبير انا اشوف عند اهلي اصفر وصغير
هل هذا فول مدمس




سؤالي كيف اطبخه
هل انقعه وكم مدة
وش احط معه عند الطبخ
واطحنه وافرزنه
ياليت الي عندها خبره تجاوبني
ولكم جزيل الشكر
10
1K

يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.

تسجيل دخول

الزمبقه
الزمبقه
مااعرف الطريقه بس اكيد البنات ما حيقصروا
حبيبه هاشم
حبيبه هاشم
ااااب

والله انا استعمل فول العلب

عمرى ماجابت الطازج
أناحلمي طبيعي
شكرا اخواتي على الرفع
أناحلمي طبيعي
رفع
أم عبد المنعم
أم عبد المنعم
أيوه حبيبتي ده فول التدميس و شكله ما شاء الله حلو باهنا عليكم مقدما يا قمررر

شوفي يا ستي انت الأول نقيه كويس و اغسليه بالميه و انقعيه من بالليل للصبح يعني مده لا تقل عن 12 ساعه تقريبا هتلاقي حجم الفوله أتضاعف صفيه من الميه بتاعة النقع و حطي ميه غيرها تغمره و زياده شوي و حطيه في الدماسه الخاصه بتدميس الفول و حطيه عالنار لغاية ما يغلي تهدي النار عالاخر و تغطيه بعد نص ساعه ضيفي 1 ملعقة بيكنج بودر و قلبيه كويس هتلاقيه يفور عادي قلبي و غطيه عالنار هاااااااااااااديه خالص و كل شويه تشوفيه و تقلبيه و لو احتاج ميه زودي ميه مغليه هياخد تقريبا ساعتين و نص عالنار هتلاقيه بقي مستوي عالاخر و مهري من كتر التقليب علي طول اعصري ليمون كتييييير عليه و اطفي النار و غطيه

التقليب كل فتره ده علشان تتوزع التسويه كويس عليه كله .
و البيكنج بودر بتخليه يستوي اسرع و القشره تستوي كويس و كمان الفوله من جوه.
و الليمون علشان ميسودش منك بعد ما ينضج .و طبعا لما تيجي تعملي طبق الفول متحطيش تاني بقي عصير الليمون خلاص هو فيه كفايه .