السلام عليكم














عندي مكرونه ونفسي اسلقها واضيف معها شئ علشان تكون اكله سريعه بس مو عارفه ايش اضيف لها علشان تكون شهيه ياليت تقترحون علي يعني ابيها تكون اكله سريعه للزنقات واوقات الجوع بالليل
يعني انتم ايش تضيفون لها وتكون اكله سريعه
14-05-1431 هـ, 10:43 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
بصي يا قمر
هاتى بصل قطعيه اسليسز وطماطمايه صغيره مكعبات وفلفل اسليسز ومشروم اسليسز ( اختياري ) زيتون أخضر حار وشويه حليب ومعلقه دقيق

حطى شويه زيت في الحله وبعدين البصل والفلفل بعد مايدبلوا حطى الماشروم والزيتون وشويه الحليب مش كتير يادوب ربع كوب او اكتر شويه وسيبيهم لحد مايستوي المشروم حطى الطماطم ( صغيره ) والدقيق لحد مايتكون عندك صوص تقيل اقلبي المكرونه على الصوص وسيبيهم يتجانيوا مع بعض شويه وبالهنا والشفا وعلى فكره ممكن تستغنى عن الحليب لو عايزاها تبقى حمرا مش بيضا وتحطى شويه عصير طماطم

في كمان

انك تعصجى لحمه مفرومه على السريع وتحطى صلصه او عصير طماطم وبعد التبيك تحطى الصلصه دى على المكرونه من فوق ودى اسمها (مكرونه بصلصه البولونيز )

كمان
حمري بصله مع تومه وحطى شويه بسله ( يفضل فروزن علشان تستوى اسرع ) وشويحها مع البصل مع محل وفلفل وانزلى بالصلصه لحد ما تتبسك وبعدين حطى المكرونه

هافكر وارجعلك تانى
14-05-1431 هـ, 10:57 صباحاً
 
مصريه رقيقه
اسم على مسمى ربنا يخليك مستنياكي ماتعوئيش علي
14-05-1431 هـ, 11:32 صباحاً
 
الله معاك ان شاء الله
14-05-1431 هـ, 01:37 مساءً
 
شوفي اذا سلقتيها ياطويله العمر خليكي مجهزه بصل محموس شويه وفلفل رومي احمر واخضرونقانق مقطعه الى شرائح اذا تبي وقلبيها معاهم وبعدين خلطيهم مع بعض او سويهم ع شكل طبقات مثلا طبقه المكرونه وبعدين طبقه الخليط وبعدين اخلطي ع جنب ملعقتين جبن سايل وملعقه ماونيز وملعقه قشطه وحطيها فوق ودخليها الفرن فوق وتحت وبالعافيه ع قلبك...
14-05-1431 هـ, 01:55 مساءً
 


الساعة الآن 06:22 .