كل ما باعمل كيكة الاقى نفس الغلطة

ان وشها بيكون ملزق يعنى مش املس لا الوجه بيكون ملزق و بيطلع ف الايد لما نمسكها

غير كدة طعمها بيكون روعة و مستويه كويس

ايه بقى الغلط؟؟؟؟

المقادير:
3 كوب دقيق
3 بيضات
1 و ربع كوب سكر
ملعقة سمن
فانيليا
باودر
عصير برتقال للعجن

الطريقة:
1- ندعك السمن بالسكر جيد
2- يخفق البيض جيدا و نضع معه الفانيليا
3- نضع البيض فوق السكر و نقلب جيد
4- نضع الدقيق مخلوطا معه الباودر فوق الخليط السابق تدريجيا مع التقليب
5- نعجن بكوب البرتقال حتى الحصول على قوام مناسب
6- نضع الخليط فى صينية مدهومنة فى فرن حار( نوقد الفرن قبلها بربع ساعة مثلا) و النار تكون متوسطة حتى تمام النضج

مستنية ردودكم و نصايحكم بقى
اوكى؟؟؟
17-05-1431 هـ, 07:55 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
اب
وتسلمين على الطريقه
18-05-1431 هـ, 05:36 مساءً
 
مممممم
ممكن يكون السكر خشن ومايذوب مع المقادير ؟
26-05-1431 هـ, 03:08 صباحاً
 
انا نفس الشي واذا صار كذا احمرها من فوق بس شي بسيط يعني خليك عند الفرن عشان الملزق يجف مع الحراره
26-05-1431 هـ, 03:23 صباحاً
 
غالبا الكيك كذا وانا احبه ملزق من فوق انتي غيري الطريقه ممكن العصير
26-05-1431 هـ, 03:49 صباحاً
 


الساعة الآن 09:01 .