السلام عليكم ورحمة الله

كل عام وانتم بالف خير

ياريت حد يقولى ازاى احمص اللوز والبندق واقشره

فى انتظار ردكم
11-09-1425 هـ, 03:04 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
شوفي عزيزتي......عن نفسي أنا أغلي ماء وأخلي فيه اللوز 5 دقايق (من غير نار) وبعدين ينشال القشر بسهولة وأحمصه في الفرن يطلع حلو
12-09-1425 هـ, 11:28 صباحاً
 
ميرسى يا حبيبتى
هجرب ان شاء الله
12-09-1425 هـ, 02:04 مساءً
 


الساعة الآن 08:22 .