13-06-1431 هـ, 01:59 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
هذي بهاراتي اللي أستخدمها يوميا
الصحيحة اللي تقلى في الزيت مع البصل و الثوم :
عود قرفة \خولنجان \ممكن حب فلفل أسود حار \حب كمون
المطحونة :
كمون بودرة \كزبرة ناشفة بودة\أحط بهارات أسناد المخلطة للكابلي أو الكبسة
13-06-1431 هـ, 02:05 صباحاً
 
انا استخدم كزبره وليمون اسود وخولنجان وهيل ومسماروقرفه وورق غار<< كلها صحيحه

وكمان ملعقه بهارات مشكله
13-06-1431 هـ, 06:43 صباحاً
 
الصحيحة كزبرة ناشفة وكمون وقرفه وقرنفل وهيل وشيبة وليمون اسود جاف وقليل فلفل
المطحونة ملح وفلفل
13-06-1431 هـ, 08:28 صباحاً
 
الصحيحه وللرز الابيض قرفه او ورق غار
وقرنفل وحب هيل وشوي كزبره وكمون وفلفل اسود وكلهاصحيحه
تقلى مع البصل بعد مايصفر
13-06-1431 هـ, 10:59 صباحاً
 


الساعة الآن 05:14 .