Analysis Services
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • >
  • »
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اااااااااااه من عجينة البف باسترى انا مشكلتى يابنات فى عجينة البف باسترى المنزلية عملتها مرتين واتبعت الطريقة بالظبط وكانت البداية موفقة لكن للاسف بعد ماادخلها للفرن ماتنفش ابدا مثل اللى تباع جاهزة فى الاسواق ويصير شكلها زى الفطائر العادية مع انى اسخن الفرن جيدا والله صارلى احباط منها لكن مازال عندى امل انها تزبط معى وياريت اذا فيه محترفات لهالعجينة تخبرنى شو لازم اعمل وجزاكن الله خير مقدما
14-06-1431 هـ, 04:24 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
غلطانه اختي لازم تدخلين البيف باستري والفرن بارد يعني دخليها وشغلي وبس واختي دايم تسويهاك كذا وتضبط
14-06-1431 هـ, 04:32 مساءً
 
جربي طريقة الاخت
14-06-1431 هـ, 04:35 مساءً
 
شكرا حبيباتى على الردود بس انا عادة لما يكون عندى عجين السوق احمى الفرن اولا وبعد مااضع العجين نخفظ الحرارة ونخلي العجين يستوى على حرارة منخفظة ويطلع كويس بس ان شاء الله ح انجرب طريقة احلى رهومة مع ماتبقى من العجين وفيه ملاحظة ثانية وهى انى اشك فى مقدار الطحين اللى يوضع اثناء الفرد هل ممكن يكون هو السبب اللى يمنع العجين من الانتفاخ؟؟؟ ارجوكن اللى عندها اى معلومة تفيدنى وجزاها الله خير
14-06-1431 هـ, 05:06 مساءً
 
UPPPPPPPPPPPP
14-06-1431 هـ, 05:36 مساءً
 


الساعة الآن 11:46 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏