بنات ابغى طريقه الرز بشعيريه
وشعريه نوعها هي العديه الي من بتوني ولا نوع خاص
وشممكن اسوي جنبها يعني يدامات مقلقله حلوه
بدون ثقاله عليكم لوسمحتو ابغاه غدى بكره ان شاء الله
الي تردلي لها هذي

ما اعرف طريقته بس حبيت ارفع الموضوع

أحن الى خبز أمي و قهوة أمي ولمسة أمي
حبيبتى اولا تضعى ملعقتين زبدة فى الحلة وتضعى فوقها شوية شعرية اى نوع متوفر عندك وتقلبى لحد ما يصير لونها دهبى وتشيلي الحلة من على النار وتكونى غسلة الرز وتضعيه فوق الشعرية وتضيفى الملح وتقلبى وهو على النار لمدة دقيقة تقريبا وبعدها تضيفى الماء ويغلى مع الرز ولما الماء يتشرب هدى النار لحد ما يستوى وممكن تسوى جنبه اى خضار مطبوخ وبالهنا والشفا
َََ لااله الا الله رب العرش العظيم ََََ

حبيبتى تحمرين الشعرية فى الزيت وبعدين تحطى عليها الرز وتحطى الماى حسب نوع رزك وملح وماجى

وتخلى يغلى وبعدين تقصرى النار حتى يستوى

وكميه الشعريه كوب ل كل 3 كوب من ارز

واذا تحبى الشعرية كتير حطى كوب الى 2 كوب
سبحان الله وبحمده

سبحان الله العظيم
ماقصروا البنات


الساعة الآن 12:30 .