السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
حبيت اقولكم على طريقه المعجنات الصغيره بدل ما تشتروها تر مره سهلة وتبيض الوجه اخواتى يطلبوها منى فى المناسبات والناس يفتكروها من السوق بدون مبالغه.


الطريقه:

3كاسات دقيق(الكاسه الكبيره)
1 ملعقه خميره و1ملعقه بيكنج بودر (ملاعق الطعام)
3ملاعق حليب بودره
كاسه صغيره زبده (افضل لورباك)

العلبه الصغيره لبن زبادى

ملعقه شاهى صغيره ملح
كاسه ماء صغيره للعجن (انا اعجن الماء بدون مقدار )

طبعا سر العجينه العجن الكثير( اضربيها كثير)

الحشوه:

تنفع لجميع الحشوات اعمل فيها البتزا الصغيره والسبانخ وب الجبنه وبسجق والزعتر .


واى سؤال انا حاضرة
33

[]
اللهم اقبض روحى وانا بين يديك راكعه ساجدة وانا فى ذكرك

حتى القاك وانا فرحة مستبشرة

اللهم اعنى على الموت وكربته والقبر وغمته والصراط وزلته

ويوم القيامه وروعته
السلام عليكم ورحمه الله

تسلم الايادي يالغاليه
بس بغيت اسألك تطلع مثل الجاهزه منفوووشه ومثل القطنه؟؟؟
قليله التواجد في المنتدى

السلام وعليكم
مرحبا اختى جنان يسلم قلبك ربى
والله العجينه من جد زى الجاهزه انا عملتها فى العزايم ويحسبوها جاهزه لا ويسئلو ون اى مكان وبكم الكيلو.

بس اهم شى طريقه الاشكال اعملى اشكال الجاهز.
وتسلمى على المرور
ام فراس
مشكووووووووووورة ياعمري راح اجربها
بسم الله

يعطيك العافيه اختي ......ابجربها .وانا متاكده انها بتطلع ممتاااااااااااااااااازة لان وجود اللبن الزبادي والزبده يعطي للعجينه طعم خطير


الساعة الآن 01:11 .