السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
طريقه رز لذيذه وتغير عن البخارى والبريانى ومميزة جربوها.

حكتب بدون مقادير حسب الكميه الطريقه على طول وانتو حتفهمو .اوكى

قطعى الدجاج ارباع( طبعا بعد غسله ) واقليه نصف قليه يعنى يحمر شوى ما يستوى

قطعى بطاطس مكعبات كبيره .يعنى حبتين حسب كميه الارز ثم اقليها الى ان تنضج.

قطعى البصل شرايح طويله وحمريها فى قدر مع الزيت(2بصل)

ضعى الدجاج بعد تحميره على البصل وضعى طماطم 2 معصورةعليهم والابازيرحب(4 حبات قرنفل وقرفه 2 ووصله خولنجان و2 هيل وفلفل اسود ملعقه الشاهى مطحون ناعم (حسب الرغبه الفلفل ممكن تنقصى منه)

اتركيه الخلطه الى ان يستوى الدجاج تكونى سالقه الارز (مع ملح وزيت)

ضعى الارز فوق خلطه الدجاج واتركيه دقائق الى ان ينضج تماما.


لحظو الخلطه بدون ماء



جربوة لذيذ
10-10-1425 هـ, 07:56 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
وعليكم السلام والرحمه

يعطيك العاااااااافيه اختي المراءة
11-10-1425 هـ, 06:56 صباحاً
 
والبطاطس إيش أسوي فيها أحطها مع خلطة الدجاج و لا إيه؟؟


11-10-1425 هـ, 02:06 مساءً
 
الله يعطيك العاااااااااافيه عيووووووونى روووووووووعه

وانا اعمل هذا الطبق روووووعه والطعم ولا اروع جربوه بنات
11-10-1425 هـ, 05:17 مساءً
 
مرحبا اخواتى


مصدعه عيونى تسلمى الله يعافيكى.

ابريز حبيبتى البطاطس ضعيه مع الارز تكون الخلطه اتسبكت واستوى الدجاج .
(

يكون الارز مستوى والبطاطس)

ام علاء الله يعافيكى حياتى انتى الروعه تسلمى .
12-10-1425 هـ, 12:23 صباحاً
 


الساعة الآن 09:53 .