عندي عجينة المطبق بس ودي أعرف طريقة تطبيقها وكذلك مجموعة من الحشوات اذا أمكن؟؟؟؟؟
14-07-1431 هـ, 05:46 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
رفع
14-07-1431 هـ, 05:49 مساءً
 
استغفر الله

14-07-1431 هـ, 06:18 مساءً
 
اسمعى ماعرف هل فهمت عليكى والا


ربى يفتح على بالفهم الصحيح هههههههههههه



لو عندك العجينه كويس


جهزى اولا الحشوة


بصل حبه كبيرة مفروم ناعم وكبزرة وفصين ثوم



وحبه طماطم تكون مشدودة قويه فاهمه على مقطعه صغار جدا قرن بسباس اخضر فلفل يعنى


حار مقطع ناعم جبن مالح او جبن مبشور اى نوع تحبينا من الاجبان وبيض حبتين الى 3




حسب مقدار كم كميه العجين



ياله الان يبداء الشغل بسم الله



قطعى العجينه قطع صغيرة بحجم كرات السله



افردى كله قطعه بالبيلم ههههههههه بالشابوك الى مافهم اكبر قدر تقدرى عليه



مع رش الزيت علشان يساعدك بالفرد وحاولى الا يتمزق عليك




سخنى المقلا فوق النار حطى قليل من الحشوة المجهزة وياريت ما تنسى الملح لانى نسيت




حطيه فى وسط بالضبط تمام ياله لفى القسم العلوى الى الوسط بس



لفى القسم السفلى الى الوسط فوق القسم الاول علشان يغطيه



والا ن بيكون شكله مفتوح من الجانبين شيلى الجانب اليمين الى الوسط وكمان الجانب الايسر


فوق الطرف الايمن اتمنا من الله انكم فهمتو خذيه برفق على وبسرعه الى الطاوة مع ترتيب فوقه



بطرف الاصابع وبخفه حتى لاتخرج الحشوة














مافهمتى افترضنا او صعبت عليكى الحكايه طريقه سهله




افتحيه الاقراص كل وحدة افرديها اكبر قدر طبعا لما تصير ورقه شيليها الى الطاوة



الساخنه وبسرعه حطى بعض الحشوة فى احد الجوانب بس لا تخليها تسيل فى الاطراف




وبسرعه شيلى الطرف الفاضى الى فوق الطرف الذى فيه حشوة بيكون شكله مستطيل وربتى عليه علشان



يلصق رشى عليهم شويه زيت الى يحمر ويستوى اقلبيه على جانب الاخر الى يحمر و



دمت طيبين اتمنا من الله ا ن شرحى كان مفهوم ماعرف اصور




والا كنت ريحتكم من ثرثرتى
14-07-1431 هـ, 06:27 مساءً
 
اقتباس مشاركة  (غريبه بس طيبه)
اسمعى ماعرف هل فهمت عليكى والا


ربى يفتح على بالفهم الصحيح هههههههههههه



لو عندك العجينه كويس


جهزى اولا الحشوة


بصل حبه كبيرة مفروم ناعم وكبزرة وفصين ثوم



وحبه طماطم تكون مشدودة قويه فاهمه على مقطعه صغار جدا قرن بسباس اخضر فلفل يعنى


حار مقطع ناعم جبن مالح او جبن مبشور اى نوع تحبينا من الاجبان وبيض حبتين الى 3



وكل ما كثرتى بيض كان احسن



حسب مقدار كم كميه العجين



ياله الان يبداء الشغل بسم الله



قطعى العجينه قطع صغيرة بحجم كرات السله



افردى كله قطعه بالبيلم ههههههههه بالشابوك الى مافهم اكبر قدر تقدرى عليه



مع رش الزيت علشان يساعدك بالفرد وحاولى الا يتمزق عليك




سخنى المقلا فوق النار حطى قليل من الحشوة المجهزة وياريت ما تنسى الملح لانى نسيت




حطيه فى وسط بالضبط تمام ياله لفى القسم العلوى الى الوسط بس



لفى القسم السفلى الى الوسط فوق القسم الاول علشان يغطيه



والا ن بيكون شكله مفتوح من الجانبين شيلى الجانب اليمين الى الوسط وكمان الجانب الايسر


فوق الطرف الايمن اتمنا من الله انكم فهمتو خذيه برفق على وبسرعه الى الطاوة مع ترتيب فوقه



بطرف الاصابع وبخفه حتى لاتخرج الحشوة














مافهمتى افترضنا او صعبت عليكى الحكايه طريقه سهله




افتحيه الاقراص كل وحدة افرديها اكبر قدر طبعا لما تصير ورقه شيليها الى الطاوة



الساخنه وبسرعه حطى بعض الحشوة فى احد الجوانب بس لا تخليها تسيل فى الاطراف




وبسرعه شيلى الطرف الفاضى الى فوق الطرف الذى فيه حشوة بيكون شكله مستطيل وربتى عليه علشان



يلصق رشى عليهم شويه زيت الى يحمر ويستوى اقلبيه على جانب الاخر الى يحمر و



دمت طيبين اتمنا من الله ا ن شرحى كان مفهوم ماعرف اصور




والا كنت ريحتكم من ثرثرتى
14-07-1431 هـ, 06:29 مساءً
 


الساعة الآن 11:03 .