سلاااااااااااام حبايبى.....


اكلة لذيذه ومشرفه جب الطبق الرئيسى.


العجينة:

2كاسه دقيق+1 اكل ممسوحه خميره+ نصف فنجان زيت+ملعقه اكل سكر وملح شوى +1 بيضه

وماء للعجن تقريبا نصف كاسه ( انا اعجن بالنظر معليش)

نعجن المقادير ونتركها ساعه .

نعمل الخلطه فى هذى الفتره

كشنى بصل بالزيت وقطعى الخضار على شكل شرائح بالطول (كرنب+جزر+بزاليا)

وتكونى سالقه صدر دجاجه وفتتيها قطع صغيره وضعى الخضار على البصل وشوحى الى ان تستوى وحطى الدجاج طبعا البهار ملح ماجى كزبره ناشفه فلفل اسود وكمون
خلاص الخلطه جاهزه.

اقسمى العجينه قسمين وافردى وحده سمك وسط سمك الاصباع

وقطعى العجينه باى كاسه تكون فتحتها وسط ما تكون كبيره ولا صغيره

اقلى الكور فى الزيت لمن تخلصى منها كلها .

شقيها بالسكين زى السندوتش وحطى ملعقه ما يونيز وملعقه من خلطه الدجاج وقطعى خس شرائح طوليه نحيفه وخفيفه جدا.


راح تدمنو عليها .جربوها وادعولى مستنيه ردكم


اختكم ام فراس

33

[]
اللهم اقبض روحى وانا بين يديك راكعه ساجدة وانا فى ذكرك

حتى القاك وانا فرحة مستبشرة

اللهم اعنى على الموت وكربته والقبر وغمته والصراط وزلته

ويوم القيامه وروعته
نسيت ما اقولكم لما تحشى العجينه لا تشقيها كلها فتحه صغيره بس.
33

[]
اللهم اقبض روحى وانا بين يديك راكعه ساجدة وانا فى ذكرك

حتى القاك وانا فرحة مستبشرة

اللهم اعنى على الموت وكربته والقبر وغمته والصراط وزلته

ويوم القيامه وروعته


الساعة الآن 05:44 .