السلام عليكم
حبيباتي ماهرات المطبخ
عندي استفسار سريع عن عجينه العشر دقائق
انا بصراحه اول مرة اعملها من كتر ما الكل هنا بيشكر فيها
حبيت اعملها بالضبط
فطبعا الكمية كبيرة
انا دلوقتي في مرحلة الانتظار الاولى باقيلي اضافة ال3 كاس دقيق ونص كاس الزيت
ازاي ممكن احفظها بالفريزر؟؟وممكن تفضل مجمدة اد ايه؟؟
ولما اجي استخدمها اعمل ايه؟؟
كمان حاجة تانية انا هاعمل منها ان شاء الله
بيتزا وكرواسون
بالنسبة للبيتزا ادهن الصينية؟؟ ولا لأ؟؟
والكرواسون لازم ادهن الوجه بيض؟؟
اسفة جدا اسئلتي كتير بس عارفة انكم اكيد هتفيدوني
شكرا مقدما


ايه يا رجاله؟؟؟
8 مشاهدات ولا حد قال وعليكم السلام؟؟؟!!!


اختي
والله العجينه روعه وطريه متأكده انها ح تعجبك

العجينه ممكن تسوين منها اي شي
بيتزا
كرواسون
سينبون
خلية نحل
...الخ

بالنسبه لانك تدهني الصينيه بزيت
اذا صينيتك من النوع اللي يلزق فيها العجين.. ادهنيها
انا صينيتي تيفال ماتحتاج زيت

واذا حبيتي تدهني الكراسون
ادهنيه بحليب مكثف ( مثل حليب بوني تبع الشاي)
أحسن من نكهة البيض

اما بالنسبه للفريزر
ماعندي فكره لاني ماقد حفظتها بالفريزر

اتمنى اكون افدتك


استغفر الله العظيم وأتوب إليه

استمعي لإذاعة القرآن الكريم
mms://38.96.148.74/QuranRD%20
يااااه ربنا يكرمك يا ام بدر
وميرسي خالص عالرد الجميل

بالنسبة التفريز انا كنت قرأت هنا انه ممكن افرزنها بس مش فاكرة التفاصيل ياريت
البنات يفيدونا

وشكرا ليكي مرة تانية حبيبتي


آنة مرة جربت حفظتها بالفريزر ولما جيت اطبخها صارت عادي بس احس انها مو نفس الفرش

سويها نص الكمية احسن

صرت اسوي نص الكمية بس

بالنسبة للكرواسون ما تعجبني لأن الكرواسون فيه طعم الزبدة

بس لباقي المعجنات حلوة وااايد
[IMG][/IMG]http://alqaree.com/Al-Otaibi.htm



الساعة الآن 04:53 .