Analysis Services
السلام عليكم
حبيباتي ماهرات المطبخ
عندي استفسار سريع عن عجينه العشر دقائق
انا بصراحه اول مرة اعملها من كتر ما الكل هنا بيشكر فيها
حبيت اعملها بالضبط
فطبعا الكمية كبيرة
انا دلوقتي في مرحلة الانتظار الاولى باقيلي اضافة ال3 كاس دقيق ونص كاس الزيت
ازاي ممكن احفظها بالفريزر؟؟وممكن تفضل مجمدة اد ايه؟؟
ولما اجي استخدمها اعمل ايه؟؟
كمان حاجة تانية انا هاعمل منها ان شاء الله
بيتزا وكرواسون
بالنسبة للبيتزا ادهن الصينية؟؟ ولا لأ؟؟
والكرواسون لازم ادهن الوجه بيض؟؟
اسفة جدا اسئلتي كتير بس عارفة انكم اكيد هتفيدوني
شكرا مقدما
24-07-1431 هـ, 10:27 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
ايه يا رجاله؟؟؟
8 مشاهدات ولا حد قال وعليكم السلام؟؟؟!!!
24-07-1431 هـ, 11:03 مساءً
 
اختي
والله العجينه روعه وطريه متأكده انها ح تعجبك

العجينه ممكن تسوين منها اي شي
بيتزا
كرواسون
سينبون
خلية نحل
...الخ

بالنسبه لانك تدهني الصينيه بزيت
اذا صينيتك من النوع اللي يلزق فيها العجين.. ادهنيها
انا صينيتي تيفال ماتحتاج زيت

واذا حبيتي تدهني الكراسون
ادهنيه بحليب مكثف ( مثل حليب بوني تبع الشاي)
أحسن من نكهة البيض

اما بالنسبه للفريزر
ماعندي فكره لاني ماقد حفظتها بالفريزر

اتمنى اكون افدتك
24-07-1431 هـ, 11:08 مساءً
 
يااااه ربنا يكرمك يا ام بدر
وميرسي خالص عالرد الجميل

بالنسبة التفريز انا كنت قرأت هنا انه ممكن افرزنها بس مش فاكرة التفاصيل ياريت
البنات يفيدونا

وشكرا ليكي مرة تانية حبيبتي
24-07-1431 هـ, 11:25 مساءً
 
آنة مرة جربت حفظتها بالفريزر ولما جيت اطبخها صارت عادي بس احس انها مو نفس الفرش

سويها نص الكمية احسن

صرت اسوي نص الكمية بس

بالنسبة للكرواسون ما تعجبني لأن الكرواسون فيه طعم الزبدة

بس لباقي المعجنات حلوة وااايد
24-07-1431 هـ, 11:43 مساءً
 


الساعة الآن 03:18 .