السلام عليكم
هلا بنات
لاحظت كثير يتفننوا في اعداد الرز ماشاء الله

لذلك اللي تتميز بكبسة لحم مميزة تكتب لي طريقتها بالتفصييييييييييييييييييييييييل الممل واذا في صور مافي مانع
يارب توفيقك ورحمتك ورضاك
قربت أصير(ملاك الرحمة)
ادخلى بحث عن الاخت لوتس هذى ماشاالله مبدعه فى عمل الرز وكذا اخت فى هذا المنتدى الغالى
تعتمد على البهارات

اللهم ارزقني الوظيفه عاجلا غير اجل واشفي بنتي واجعل مابيها كأن لم يكن وارحم ابي واجمعنا به في جنانك

اب
اانا بعمل كبسة اللحم
بصل مفروم مع زيت عافية او سمنة حسب رغبة وبعدين بهارات مطحونة (زنجبيل وكزبرة قرنفل وهيل وكمون وفلفل اسود) شوية كده واحط مكعبات اللحمة متوسطة وبعدين احط طماطم مكعبات متوسطة واشوحها وبعدين احط بهارات صحيحة قرفة وحبهان ولومي ورق لاورا وممكن فلفل اخضر حار حسب رغبة وخلاص شوية مياه لغاية ماتستوي الحم وبعدين اسقط الرز بسماتي وبس يارب تعجبك بجد جميلة


الساعة الآن 05:32 .