بطاطس من اندونيسيا



من اندونيسيا بطاطس أو " بطاطا " غير ! جربي البطاطس بالإضافات أدناه ستتحول إلى وجبة اندونيسية رائعة المذاق وصحتين وعافية .
المقادير
4 حبات بطاطس , متوسطه
2 بصلة ,صغيره، شرائح
كريستال زيت عباد الشمس ,للقلى
2 ملعقة كبيرة زيت ذرة كريستال
2 حبة فلفل أحمر ,مفروم
3 ملعقة كبيرة صوص الصويا
1 ملعقة صغيرة سكر
1 ملعقة صغيرة كاتشب
صوص تباسكو ,حسب التذوق
ملح و فلفل
طريقة الطهى
1. تقشر البطاطس و تقطع الى اصابع كبيره. يسخن الزيت فى اناء على نار عاليه حتى يغلى و تحمر البطاطس حتى تصفر.
2. يقطع البصل الى شرائح و تقطع كل شريحه الى النصف. تسخن 2 ملعقه كبيره زيت فى طاسه و يقلب فيها الزيت و البصل حتى يتحول الى اللون البنى المذهب.
3. يمزج الفلفل الاحمر، صوص الصويا، سكر، كاتشب، صوص تباسكو، الملح و الفلفل و يقلب حتى تمزج كل المحتويات.
4. توضع البطاطس، للتقديم، فى طبق تقديم، تغطى بالبصل، ثم يرش نصف كمية الصوص على السطح. يقدم بقية الصوص فى وعاء صغير للتقديم.

13-08-1431 هـ, 09:59 صباحاً
 

5.00

عدد التقييمات: 1
5
100%
4
3
2
1
تسلم الايادي
13-08-1431 هـ, 10:18 صباحاً
 
يسلمووو
13-08-1431 هـ, 10:42 صباحاً
 
ماشاء الله شكله تهبل بس لو فيه صوووره
13-08-1431 هـ, 10:57 صباحاً
 
اقتباس مشاركة  (ام السنافر4)
ماشاء الله شكله تهبل بس لو فيه صوووره
13-08-1431 هـ, 11:27 صباحاً
 


الساعة الآن 04:50 .