كيفكم بنات وحريم اللي عندها طريقة البقصم اليابس بالسمسم اللي ينباع بالمخابز تعطيني الطريقة ما ابا الشابورة ابا الخبز او الكعك اليابس قلبي فيه

ياقليبي لها الدرجه نفسك فيه
طيب انتي تقصدي البرازق
دى طريقتى اللى بعمل بيها البقصم و بيطلع رااائع
كنت نقلتها لاحدى العضوات فى منتدى اخر
و هى
كيلو دقيق ابيض
نص كوب مااء دافىء
نص كوب زيت
2 ملعقه خميره
ملح
ينسون او شمر

تخلطى اللبن و الخميره و الملح و قليل من الماء على بعض و تقلبيهم
ثم تضيفى الدقيق و تعجمى بالماء حتى تتكون عندك عجينه متماسكه
و تقطعيها و تبرميها و تعملى اصابع و ترشى عليها سمسم
و تحطيها فى الصينيه و تتركيها تخمر ثم ضعيها فى الفرن و تكون النار هاديه حتى ينضج جيدا و يتحمر
و ان شاء الله جربيها و على ضمانتى
في كتاب ام عبد العزيز
تصفيه على جميع الشنط ب90والساعات ب250
اول مره اسمع فيه


الساعة الآن 02:22 .