السلام عليكم
كل عام وانتم بخير واعاننا الله على صيام رمضان وقيامه يارب
حبيت اسألكم عن اللبن الخاثر اللي في وصفة اللقيمات حقت منال العالم
لاني حابه اجربها اليوم قبل رمضان بقارنها بعجينتي وللاسف اللبن السائل طلع تاريخه منتهي اتلخبطت بينه وبين الحليب
انا عارفه انه الخاثر هو السائل زي ماييقولو مو الرائب
بس محتاجه بديل عنه وشفت في النت وصفة وهي كالتالي
كوب حليب كامل الدسم احط معاه ملعقة خل او ليمون
جربتها
وخليتها اكثر من 5 د
وماحسيت صار شي الحليب سائل مو شوية ثقيل وطعمه ماذقته بصراحه
مين جربت الطريقة ؟؟؟
هل لان الحليب بارد مانفع ولاكيف ؟؟؟
الله يسعدكم اللي عندها معلومة لاتخبل
28-08-1431 هـ, 05:50 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
اب
28-08-1431 هـ, 06:00 مساءً
 
ترا هم يسمون الحليب لبن
يعني ممكن اللبن العادي عندنا
وفعلا هو حليب خاثر اللي هو اللبن زي نادك والمراعي وطقتها
28-08-1431 هـ, 06:02 مساءً
 
شكرا لمرورك
لا منال العالم مش مصرية
في مصر يسمو الحليب لبن
لكن منال العالم بحكم انها دقيقة في وصف مكوناتها فقالت اللبن الخاثر وهو معروف عندنا باللبن السائل
وقالت بنفسها هو مش حليب ولا هو لبن رائب ومتعارف عليه بين الناس انه هو اللبن السائل اللي نشربه مع التمر
لكن محتاجة بديل عنه وهي ذكرته بس ماعرفت طريقة تحضيره
28-08-1431 هـ, 06:33 مساءً
 
تجيبي كوبايه حليب وحليب مش لبن وتحطي عليها نقط يا خل يا ليمون ويصبح عندك البتر ميلك اللي هو الحليب الخاثر بس سبيه شويه هتلاقيه تقل شويه اعرفي انه خلاص كده تحول من حليب للبن خاثر وبس
28-08-1431 هـ, 07:06 مساءً
 


الساعة الآن 01:06 .