Analysis Services
ماعليش كاتبه يامهرات ههههههههههههههههههه والله من الربكه شايله هم واكتب بسرعه ياماهرات


انا عندي فطور ودي اسوي لازانيا عادي استخدم الباشميل الجاهزه والا لازم اسويه الجاهزه اللي تجي بعلبة قزاز وعليها صورة لازانيا وش احسن لاتتركوني ...ماعندي احد غير الله ثم انتم



وهذي لكل وحده ترد علي
03-09-1431 هـ, 03:51 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
ياحبيبتي ليتني اعرف وأدلك(ماعمري سويت اللازانيا)
بس انا لما اسوي مكرونه بالباشميل أسوي الباشميل بنفسي افضل

رفع لعيونك

ميمو
03-09-1431 هـ, 04:14 مساءً
 
هلا...الباشميل ماياخذ وقت حبيبتي واطعم من الجاهز...اعطيك طريقتي السريه اللي اسويها على طول
حطي 3 ملاعق زبد في جدر وعليهم كوبين حليب وماجي وفلفل ابيض وفلفل اسود ناعم وذوبي 3 ملاعق نشا في شوي حليب وضيفيهم وحركي لين يغلظ معاك القوام حسب القوام اللي تحبيه تقدرين تخففين النشا وتقدرين تزيدين الكميه حسب المقدار اللي بتسوينه
03-09-1431 هـ, 05:14 مساءً
 
حبيبتي، بتسلقي وحدات اللزانيا متل ما تسلقي المكرونه. و بتكوني محضرة البشاميل متل ما الاخت الفاضله كاتبه، و كمان بتجيبي برطمان صلصة المكرونة الجاهزه و بسخنيه علي النار و بتضيفي له اللحم المفروم و شويه زعتر بري ناشف و فلفل أسود . و كمان بمقلايه تانيه بتحمري بصلة صغيرة مقطعه صغير و بس تطري تضيفي ليها سبانخ مفرومه و ملح و فلفل حتي تنضج
بتجيبي صحن بايركس و بتحطي شويه من خليط اللحم بالصلصة في القاع و بترصي عليه طبقة من اللزانيا و بعدين بتحطي خليط السبانخ و بعدين طبقه من اللزانيا و بعدين خليط اللحم ( بتسيبي منه حوالي كوب للوجه ) ،
و بعدين طبقة تانيه من اللزانيا و عليها حوالي كوب جبنة مبشورة و تغطي الوجه بباقي خليط اللحم و سويها في فرن متوسط حوالي 1/2 ساعه و ألف هنا و شفي
هاي أسهل طريقة للزانيا علي الطريقة الإيطاليه .. أنا ديماً بعملها و بتنجح و بتنال الاعجاب .. ****لله تعجبك .
03-09-1431 هـ, 05:47 مساءً
 
03-09-1431 هـ, 09:44 مساءً
 


الساعة الآن 07:04 .