السلام عليكم والرحمه


شحالكم ؟


بغيت اعرف شو هو الملبن اللي يحشوبه كعك العيد ؟ هل هو النوغا ؟


وفي طريقة لعملها ولا ما تقدر نسويها في البيت ؟


في خاطري اعرف


واتمنى انكم تجاوبوني

حبيبتي الملبن غير النوجا
الملبن يكون طري جدا و لونة مائل للشفاف و ممكن يكون محشو مكسرات و علية سكر بودة اما النوغا فهي قاسية نوعا ما و مختلفة اختلاف كلي في الطعم
بالضبط مثل ما قالت الأخت dadoush12 عن وصف الملبن
وده يا حبيبه قلبى بيشتروه من المحلات وبصراحه مسمعتش قبل كده ان فيه واحده بتعمله فى البيت ( الا لو كانت فذه )
انتى ممكن تسالى عليه فى اى محل يبيع ويصنع الحلويات ممكن يجيبه لكى
واى خدمه اسالى واحنا هنجاوب
اختك شيرين
روح جميرا

فعلا ما قالوه أخواتي صحيح

و لكن أمي الله يحفظها ما تشتري الملبن و لكنها تسويه من العسل الطبيعي و على فكرة بيكون الطعم أجمل مليون مرة من الملبن اللي بينباع و أعتقد إن أمي كانت بتسميه ( عجميه ) و بعد أن يستوي تلفه على شكل كور و تضع بداخلها ( عين الجمل مقطع ) ( الجوز ) و بيكون فعلا كده
لو تبي الطريقة أسألك أمي و أرد لك خبر إن شاء الله

يالله فرج همي يالله و هم المسلمين


ربي اغفر للمسلمين والمسلمات والمؤمنين والمؤمنات الاحياء منهم والاموات
السلام عليكم
أختى فى فرق بين العجمية والملبن إن شاء الله غدا لجل عيونك أنزلهم عشان هم عندى الملبن فى سى دى لبنانى والعجمية فى كتاب أجمعهم وأخبرك.
أختك هبهوبة


الساعة الآن 04:36 .