اولا انا معرفس اذا كان فيه حد قدمها قبلى ولا لأه واعتذر مقدما لو كانت اتقدمت قبل كده
الطريقة
تجيبى 1/2 كيلو كبدة غنم او بقر اللى يريحك وتخلى الجزار يقطعالك قطع طولية رفيعة وتتبليها بالخلطة الاتية :
3 ملاعق كبيرة ثوم مفروم + 1/4 فنجان خل + ملح + 3 ملاعق صغيرة كمون + مسحوق فلفل حار (شطه ) + ملعقة فلفل اخضر مفروم .

وبعد ماتتبليها بالطريقة دى توضع فى الثلاجة لمدة 15 دقيقة ..
يوضع الزيت على النار حوالى 1/2 فنجان .. وعندما يسخن تكونى مجهزة فلفل اخضر مقطع دوائر تشوحيها فى الزيت حتى تذبل ثم تضيفى الكبدة بتوابلها واستمتعى ومتعى الجيران بالرائحة الرائعة .. قلبى تقلبتين وبعدين اخفضى الحرارة وغطيها لمدة 15 دقيقة وبعد كده شيلى الغطا وقلبيها كانك بتحمريها حتى تتاكدى انها اصبحت كبدة محمرة مش مسلوقة ..
ارفعيها من على النار وضيفى لها عصير ليمونه واعمليها ساندويتشات فى عيش صمون او فينو او حتى عيش مصري بالنخاله .. ويقدم معاها الجرجير
وبالهنا والشفا

اوعو تنسونى من دعواتكم
وااااو لذيذة مرة وانا مجربتها
جربتها و دعيتلج...رووووووعه ريلي وايد حبها..يزاج الله خير و ادخلج الجنه
طباخه انت تسلمى .. وام البنات شكرا لدعواتك ليا والله محتاجالها :24:
تسلم ايدج اختي الكريمه انجربها ان شاء الله
اللهم احسن عاقبتي في الامور كلها واجرني من خزي الدنيا وعذاب الآخرة


الساعة الآن 01:11 .