اولا انا معرفس اذا كان فيه حد قدمها قبلى ولا لأه واعتذر مقدما لو كانت اتقدمت قبل كده
الطريقة
تجيبى 1/2 كيلو كبدة غنم او بقر اللى يريحك وتخلى الجزار يقطعالك قطع طولية رفيعة وتتبليها بالخلطة الاتية :
3 ملاعق كبيرة ثوم مفروم + 1/4 فنجان خل + ملح + 3 ملاعق صغيرة كمون + مسحوق فلفل حار (شطه ) + ملعقة فلفل اخضر مفروم .

وبعد ماتتبليها بالطريقة دى توضع فى الثلاجة لمدة 15 دقيقة ..
يوضع الزيت على النار حوالى 1/2 فنجان .. وعندما يسخن تكونى مجهزة فلفل اخضر مقطع دوائر تشوحيها فى الزيت حتى تذبل ثم تضيفى الكبدة بتوابلها واستمتعى ومتعى الجيران بالرائحة الرائعة .. قلبى تقلبتين وبعدين اخفضى الحرارة وغطيها لمدة 15 دقيقة وبعد كده شيلى الغطا وقلبيها كانك بتحمريها حتى تتاكدى انها اصبحت كبدة محمرة مش مسلوقة ..
ارفعيها من على النار وضيفى لها عصير ليمونه واعمليها ساندويتشات فى عيش صمون او فينو او حتى عيش مصري بالنخاله .. ويقدم معاها الجرجير
وبالهنا والشفا

اوعو تنسونى من دعواتكم
14-11-1425 هـ, 01:34 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
وااااو لذيذة مرة وانا مجربتها
14-11-1425 هـ, 07:08 صباحاً
 
جربتها و دعيتلج...رووووووعه ريلي وايد حبها..يزاج الله خير و ادخلج الجنه
16-11-1425 هـ, 07:18 صباحاً
 
طباخه انت تسلمى .. وام البنات شكرا لدعواتك ليا والله محتاجالها :24:
16-11-1425 هـ, 04:42 مساءً
 
تسلم ايدج اختي الكريمه انجربها ان شاء الله
09-03-1426 هـ, 08:30 مساءً
 


الساعة الآن 04:42 .