Analysis Services
مرحبا يا بنات .....

والله أطباقكم كلها حلوة

تسلم يدينكم

اللي تعلمنا شلون نطبخ

المهم .. عندي طلب صغير لو تسمحولي ..

في طبخة معكرونة بالباشميل بالدجاج .. ، ويمكن بعد معاها توست

ودي أعرف خلطتها .. ، الله يعافيكم لا تبخلون علي ..

ومشكورين مقدما ....
28-11-1425 هـ, 05:01 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
ينقل لاطباق عالم حواء

ماجي
29-11-1425 هـ, 01:08 صباحاً
 
وينكم .. ؟!
29-11-1425 هـ, 05:14 مساءً
 
اختى هنايا الطريقه اللى اعرفها للمكرونه بالبشاميل والفراخ هى النجرسكو بس مافيهاش توست

ومقاديرها هى

دقيق -حليب-صدور دجاج-زبده-زيت-مكرونه فيتوتشينى -زعتر-ملح-فلفل-ثوم-معجون زيتون-مشروم-بقدونس-بصل


الطريقه

تقطع صدور الدجاج لقطع صغيره وتحمر فى الزيت

تقطع البصل (بصله واحده) وتضاف الى الدجاج وتقلب ثم يضاف الملح والفلفل ثم المشروم ثم معجون الزيتون ثم يضاف الثوم والزعتر واخيرا المكرونه والبقدونس

ولعمل البشاميل
اضع الزيت ثم الزبده ثم يضاف الدقيق بسرعه ويقلب ثم الحليب مع التقليب المستمر السريع حتى يغلظ القوام

وفى الصينيه اضع خليط المكرونه والفراخ وعليها البشاميل وممكن اضيف جبنه موتزاريلا على الوجه وندخلها الفرن حتى يحمر الوجه

وطبعا المقادير حسب الكميه علشان كده مرضتش اكتب قد ايه بالظبط

وهى دى طريقتى فى النجرسكو

يارب تكون عجبتك وفادتك
29-11-1425 هـ, 05:20 مساءً
 
عزيزتي مدام شيرين_ام ادهم ...

مشكورة على التواصل والمتابعة

وأكيد بجرب الطبخة

وأردلج خبر

جزاج الله خير
30-11-1425 هـ, 03:23 مساءً
 


الساعة الآن 03:57 .