al salamo 3likom wi ra7mot allah ya gam3a

2na do2et makrona ginan 3and wa7eda so3odia
kan fiha tamatim wi la7ma mafroma
el mohem sa2lit nas 3liha mish so7ab el bit eli kona ma3zomin 3andhom
2loli bi7marooh basla wi y7oto 3liha la7ma mafroma le3'it lama testoa
wi ba3ed kida fi 7ala tania yo7oto salsa wi moka3ib magi le3'it lama tetsabik wi ba3den yo7oto el makrona el maslo2a 3liha wi yehdo el nar le3'it lama teshrab el salsa wi ba3den yo7to el la7ma el mafroma fo2iha ba3ed ma testoa el makrona

ya tara hia dih el tari2a

plzzzzzzzzzzzzzz rodo 3lia



في صفحة إضافة الرد يوجد هذه الجملة ( «««« اضغط هنا لإستخدام لوحة المفاتيح العربية »»»» ) اضغطي عليها هتجدي لوحة مفاتيح مثل اللي بالصورة فاكتبي لنا بالعربية باستخدام (الماوس )

فأنا لا أستطيع قراءة ما كتبيه و أريد مساعدتك

و أنا تحت أمرك

يالله فرج همي يالله و هم المسلمين


ربي اغفر للمسلمين والمسلمات والمؤمنين والمؤمنات الاحياء منهم والاموات
السلام عليكم و رحمة الله وبركاته


شكرا لك يا ام اسما
معليش اكمل الرسالة

انا كنت معزومة عند اخت من الجاليات العربية

المهم كانت عاملة مكرونه متحمرة و فيها لحم مفروم

ولما سالت الاخت قالتلي ان جارتها هى التي صنعتها لها

المهم علشان ما اطولش عليكم واحدة قالتلي اعمل اللحمة المفرومة بالبصلة واركنها على جنب و اسلق المكرونة وبعين اجيب مكعب ماجي و احطة مع معلقة صلصة و ملعققة سمنة لغاية ما يتسبكوا وبعدين ااحوط المكرونة لغاية ما تشرب الصلصة

انا مش مقتنعة بالكلام دة علشان المكرونة كان لونها غامق كانها متحمرة فى زبدة الاول

فمعليش سؤالي للعرف المكرونة دة:
كيف اعملها

ومعلش طولت عليكم
أختي : nino2004
لا شكر على واجب

أعتقد إنها ( اسباجتي على الطريقة الأمريكية ( بما إن الأخت من المتغربات )

فاسلقي المكرونة عادي و اتركيها على جنب

و الشغل كل الشغل في الصوص اللي بالحم ( نفس صوص اللي بيحشو به السندوتش حجهم اللي اسمه sloopy-joe

تسوي اللحم المفروم مثل ( العصاج ) أو ( حشوة السمبوسك ) عادي مع إضافة فص ثوم واحد و قطعة زنجبيل مبشورة ( ضعي الزنجبيل الفرش بالفريز ثم ابشريه بيكون سهل )

ثم أضيفي صلصة الاسباجتي الجاهزة أي ماركة( بيكون فيها ريحان و ثوم و بهارات أخرى + شوية صلصلة معجون + صلصة souce+ ماجي+ قليل من الخل + ملح و فلف أسود و و على نار أهدي من الهادية + فلفل أحمر ( عند الرغبة ) لين تبين السمن أو الزيت و تتسبك الطماطم
أضيفي الصوص على المكرونة و قلبيها جيدا
ثم ادهني صينية بالزبد ( أو مانع الالتصاق )
ضعي بها المكرونة و غطيها بورق الومنيوم و في الرف الوسط على نار هادئة شوية و بالهنا و الشفا
اتمنى أن تكون هذه المكرونة مثل اللي بتبحثي عنها و إي سؤال أنا حاضرة

يالله فرج همي يالله و هم المسلمين


ربي اغفر للمسلمين والمسلمات والمؤمنين والمؤمنات الاحياء منهم والاموات


الساعة الآن 01:46 .