جربيها حالا
قومى جيبى من الثلاجة طماطم وفلفل رومى وقطعيه حلقات .. وحطى طاسة تيفال على النار وحطى قطعة زبدة وفص ثوم مفروم .. وقبل ما يصفر لونه تضيفى حلقات الفلفل والطماطم وتسيبهم لما يدبلو .. ويصير عندك صوص سميك
تعملى 4 حفر صغيرة بالملعقة فى الخليط وتكسري بيضه فى كل حفرة وتخفضى الحرارة حتى تنضج البيض ويصبح عيون البيض على حالها
نرش فلفل وملح على الوجه ويقدم لكل فرد بيضه وكونى حريصه ان لا تثقبيها
تؤكل بالعيش المصري ويقدم معها الخيار والزبادى

ووووووووووااااااااااااااااااااااااووووووووو
02-12-1425 هـ, 05:26 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
ممكن تستبدلى الثوم بالبصل الحلقات وبيعطى نتيجه طيبه برضه
02-12-1425 هـ, 05:28 مساءً
 
حلوة يا تماضر تسلم ايدك
لكن لية متضيفيش الاكلات دى على نفس الملف؟ علشان يكون ملف متكامل:24:
02-12-1425 هـ, 11:19 مساءً
 
طلبت من الادارة يثبتوه ولكن لم يتم تثبيته . قلت كده احسن ..... شكرا على مرورك يا هالوله فين اطباقك انتى يا قمر وايه اخبار مشاريعك
03-12-1425 هـ, 12:15 صباحاً
 
تسلم يديك..شكلها روووووووعة اول مرة اعرف هذي الطريقة ..

لازم اجربها..

يعطيك العافية
05-01-1426 هـ, 09:21 مساءً
 


الساعة الآن 05:30 .