يارب يكون السؤال مكانه صح

ابى اعرف السينابون والدونات انا اول مرة هعملهم وجايلى ضيوف
وابى اسويهم قبل ما يوصضلو ها ممكن توضع بالتلاجه بعد ما تخلص ولا بتتاكل باردة او دافيه اواو
لا تستغربون عمرى مادقتها لانى دايما اخاف من وزنى
اخدت كذا طريقه للدونات ناس تضع عليها بيضه وحده وناس تضع اربع بيضات انهو الاصح
27-10-1431 هـ, 05:03 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
السينابون يفضل يكون دافي مايل للحراره يعني ممكت تسخنيه بالمكرويف دقايق قبل التقديم علشان الصوص

بالنسبة للدونات لا عادي دافيه

بالنسبة للبيض مااعرف ادخلي قسم التطبيقات وشوفي احسن عجينه طبقوها
27-10-1431 هـ, 05:33 مساءً
 
عجينة السينابون هيه نفسها للدونات بدون بيض وبالعافيه
27-10-1431 هـ, 06:55 مساءً
 
رفع
27-10-1431 هـ, 07:01 مساءً
 
رررررررفع
28-10-1431 هـ, 12:01 صباحاً
 


الساعة الآن 01:01 .