السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

يا ريت يا بنات كل واحدة تقول لنا هي بتستخدم بهارات ايه بتخلي طعم اكلها مميز
انا ليا فترة بهاراتي خلصت وبصراحة مش عايزة اعملها تاني حاسة انها عادية
كانت عبارة عن
زعتر
كبابه صيني
حبهان (هيل )
قرنفل
قرفة
كنت بحط جوزة الطيب بس الحمد لله من ساعة ما سمعت بوداني الشيخ ابو اسحاق الحويني بيقول حرام بطلت نهائي
هي في الأول كانت عجباني بس بعد كده بقيت احسها مش حلوة او انا مش بعرف اظبط المقادير
وافتكرت امبارح ان احنا لما كنا في السعودية كنا بنشتري بهارات هندية جاهزة
كانت رائعة وريحة وطعم الكل كانت فعلا مميزة
بس انا نسيت اسمها ونسيت شكلها
فقلت مليش غير بنات حواء يفيدوني
لأني بصراحة بحس البهارات هي الي بتحلي الأكل وبتخلي طعمه يظهر
قولي لنا بقى بهاراتك بتعمليها انتي ولا بتشتريها جاهزة
ويا ترى ريحتا وطعمها بيفرق معاكي في الأكل
ولو حبيت اشتري نوع جاهز بس ميبقاش فيه جوزة الطيب ايه احسن نوع بس لازم يكون ممتاز ورائع وكل الي يدوق اكلي يحس بطعم غير
08-11-1431 هـ, 09:21 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
فينكم يا بنات
يا ريت الي بتطحن بهاراتها بنفسها تقول لنا هي بتخلط ايه
08-11-1431 هـ, 02:26 مساءً
 


الساعة الآن 06:39 .