جيبى فرخه متوسطه
2 كيس ملح خشن
ورق عنب

اصبروا ما تستغربوش


4 بياض بيض
شوية قرنفل (مسمار)
شوية فلفل اسود حصى
بصله صغيرة جدا
فص ثوم


خايفين ماتخافووووش والله هتطلع روعه




جيبى الفرخة واغسليها كويس وحطى فى قلبها الفلفل الحصى والقرنفل والبصله والثومه وبعدين
تجيبى الملح وتعجنيه ببياض البيض كويس لما يتكون عندك عجينه متخافيش مش هتاكليها اصبرى بس

تجيبى ورق العنب وتغلفى بيه الفرخه كأنك بتغطيها وبعدين تضعى العجينة بتاعة الملح دى داير ما يدور الفرخة تغلفيها تماما .. ورق العنب بيحمى الفرخة من الملح الزايد وبيوصله القدر اللى تحتاجه بس
المهم حطيها فى صينية داخل الفرن المتوسط لمدة ساعتين على نار متوسطة هتلاقيى الملح شقق كده ونشف خالص
طلعيها من الفرن وقشريها من الملح وورق العنب وشوفى الروستو على اصوله

المهم تكون الفرخة صغيرة علشان تستوى بسرعة

فيه اى سؤال
شوفتوا بقى انا بحبكم ازاى وباقول لكم كل جديد .. ردوا على استفساراتى بقى
تسلم ايدك
في القلب زايد حي ما مات

في القلب زايد حي ما مات .... فينا الامل بيعيش قايد
ذكراه في قلب الامارات ....تنبض وتهتف باسم زايد
وقف نبض المسا فجاة وفجاة كل شي مهموم ..
ومن وقع الخبر صارت تنكس نفسها الاعلام ..
رحل زايد رحل والليل يتساءل بعد هاليوم ..
صباحج كيف يا بلاد(ن) شعبها كلهم ايتام !!..
ترجى الفارس الامه قدر وامر القدر محتوم..
ترجل من على خيله وصاحت امة الاسلام ..
رحل وانجازه الاكبر بلاد(ن) ما بها مظلوم ..
حكمها القائد الفارس ومات الفارس المقدام..
تسلم ايديكى يا قمر

طريقه حلووووووووووووووه

شكلى هجيلك على عزومه غدا

وعشا كمان
ياسلام يا شوشو انتى تنورى يا قمر انتى بس تعالى واسويلك الهوااااااااااااايل مش الاكل بس


الساعة الآن 07:38 .