جيبى فرخه متوسطه
2 كيس ملح خشن
ورق عنب

اصبروا ما تستغربوش


4 بياض بيض
شوية قرنفل (مسمار)
شوية فلفل اسود حصى
بصله صغيرة جدا
فص ثوم


خايفين ماتخافووووش والله هتطلع روعه




جيبى الفرخة واغسليها كويس وحطى فى قلبها الفلفل الحصى والقرنفل والبصله والثومه وبعدين
تجيبى الملح وتعجنيه ببياض البيض كويس لما يتكون عندك عجينه متخافيش مش هتاكليها اصبرى بس

تجيبى ورق العنب وتغلفى بيه الفرخه كأنك بتغطيها وبعدين تضعى العجينة بتاعة الملح دى داير ما يدور الفرخة تغلفيها تماما .. ورق العنب بيحمى الفرخة من الملح الزايد وبيوصله القدر اللى تحتاجه بس
المهم حطيها فى صينية داخل الفرن المتوسط لمدة ساعتين على نار متوسطة هتلاقيى الملح شقق كده ونشف خالص
طلعيها من الفرن وقشريها من الملح وورق العنب وشوفى الروستو على اصوله

المهم تكون الفرخة صغيرة علشان تستوى بسرعة

فيه اى سؤال
شوفتوا بقى انا بحبكم ازاى وباقول لكم كل جديد .. ردوا على استفساراتى بقى
29-12-1425 هـ, 10:27 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
تسلم ايدك
01-01-1426 هـ, 12:31 صباحاً
 
تسلم ايديكى يا قمر

طريقه حلووووووووووووووه

شكلى هجيلك على عزومه غدا

وعشا كمان
01-01-1426 هـ, 04:01 مساءً
 
ياسلام يا شوشو انتى تنورى يا قمر انتى بس تعالى واسويلك الهوااااااااااااايل مش الاكل بس
01-01-1426 هـ, 07:56 مساءً
 


الساعة الآن 02:07 .