السلام عليكم ..

كيفكم ؟؟



عندي سؤال عن المغات .. انا عندي مغات بس شفت صور بالنت و احترت

وابي اعرف اذا اثنينهم مغات او لا ! انا ابي اسمن بصراحه




//

انا الي عندي كان كذا قبل الطحن

URL=http://www.7be.com/vb/][/url]





وبعد الطحن زي كذا




وفي صوره بالنت وحده عامله المغات بس لونه اصفر كذا ...









ساعدوني الله يرضا عليكم .. وهل المغات يسمن لوحده من غير حلبه ؟



24-12-1431 هـ, 05:59 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
اه ياقمر المغات بيسمن
بالنسبه للصورة الاولى فده مغات صحيح لسه ماطحنش (اعواد)
والصورة التانيه والتالته الاتنين صح بس بالنسبه للصورة اللى انتى جيباها من النت فالاخت هنا زودت الحلبه علشان كده لونها اصفر قوى وده المطلوب غير بقى المكسرات اللى انتى حطاها فاعامة الاتنين صح
24-12-1431 هـ, 06:10 مساءً
 
مشكووووووره حبيبتيييي ... طمنتينييييي ..

ابي اعرف اذا كان في اكثر طريقه لعمل المغااات ... يعني بس احطه في مويه مغليه .. ولا كيف؟؟ مش عارفه اسويه

24-12-1431 هـ, 06:13 مساءً
 
بصى ياقمر احنا بنعملوا ازاى

تجيبى حله او صينيه اهم حاجه تكون غويطه تمام وتحطى معلقتين

سمنه بلدى كبار وحوالى 5ملاعق مغات اللى انتى طحنتيه تمام

وتفضلى تقلبى تقلبى لحد ماتحسى ان المغات اغمق شويه كأنك

بتحمريه يعنى بتاع 10 دقايق كده وتقومى تجيبى كوبايتين ميه

وتصبيهم فى الحله اللى فيه المغات وسكر حسب الرغبه زى مانتى

عايزة وتقلبى تقلبى تقلبى علشان المغات مايكلكعش ويتقل قوى

اهم حاجه ان يكون قوامه متماسك ونفس الوقت لاهو صلب والا

هو سائل قوى حسيتى انه تقل منك زودى ميه بس واحده واحده علشان مايبقى سائل ويغلى غلوتين وتشليه من ع النار وتصبيه فى

كوبايات والف صحه وهنا ع قلبك
24-12-1431 هـ, 06:25 مساءً
 
اختى اميره الكلمات كفت و وفت
تمام نفس طريقتى بعملها كدا
و ان شاء الله تسمنى على خير
24-12-1431 هـ, 06:25 مساءً
 


الساعة الآن 12:11 .