السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


كيف حالكم

سؤالي عن اللازانيا

أكلتها بمطعم كانت غريبة وفيها طبقة بمنتصفها سميكة طعمها قشدي وفيه طعم جبن عجبتني جدا

يعني ماكانش فيها طعم باشاميل إلا في الطبقات اللي بين طبقات المكرونة

لكن طبقة واحدة سميكة هي اللي غير فيها طعم قشدي وجبني

ممكن الطبقة دي تكون مكونة من ايه؟؟ نوع جبنة معين مثلا؟؟


دي صورة قريبة للطبقة اللي بالنصف هي مش نفس دي

بس تشبهها







حتى الصلصة كان طعمها خفيف ومعتدلة مش حامية عجبتني

ياريت فنانات الطبخ يفيدوني بطريقة اللازانيا وخصوصا الطبقة دي لأن كل طرق اللازانيا اللي شوفتها مافيهاش طريقة للطبقة اللي بالنصف

ياريت تفيدونا بخبراتكم

وجزاكم الله خيرا
26-12-1431 هـ, 10:49 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
مااعرف معليش

اب لعيونك
26-12-1431 هـ, 11:25 مساءً
 
رفع
26-12-1431 هـ, 11:40 مساءً
 
إبداع وتين تسلم عينيك كلك ذوق

جزاك الله خيرا عزيزتي
26-12-1431 هـ, 11:42 مساءً
 
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم


ان شاء الله يفيدونك
26-12-1431 هـ, 11:50 مساءً
 


الساعة الآن 10:08 .