يا بنات ارجوكم اللي تعرف طريقة عمل الصلصة الطماطم......

علشان جوزي جابلي صندوق فيه 25 كيلو و لازم اتصرف او هتبوظ .......

فا يا طريقة عمل الصلصة او احسن طريقة لحفظها .......


و جزاكم الله الف خير مقدما

أختى قططعيها و اضربيها في الخلاط و ضعيها على النار فى أناء بايركس أو ستينلس ستيل حتى تنقص الى الربع
وتوضع فى أكياس بالفريزر

ويمكن عمل أكياس منها بنكهات مختلفة مثل
1- تقلى مع ثوم وزيت
2- أو مع بصل و زيت
3- أو يعمل منها صوص بولونيز ( تقلية بصل و ثوم و لحم مفروم)
وتوضع أيضا فى أكياس بالفريزر
اختي العزيزة تمارا شكرا جزيلا علي مرورك و علي افكارك الجميلة اللي اكيد هستخدمها ***** الله.......

كمان في طريقة تانية حماتي قاليتلي عليها امبارح وهي ضربها في الخلاط وتصفيتها و بعدين وضعها علي النار مع شوية ملح ولما تنقص و المية بتاعتها تطير نحط عليها معلقة نشا و بعدين نقسمها في اكياس في الفريزير......

و لعمل الكاتشب نحط خل و سكر عليها .....

و مرة تانية شكرا حبيبتي


الساعة الآن 07:35 .