السلام عليكم
بنات انا سويت كباب فى الاعواد ودخلتها الفرن وطلعت قاسيه؟؟ليه
علما انى اخذه الطرقه من قوقل واستغربت ما فيهااا زيت مع المقادير مادرى هو السبب والا ؟؟؟
وياليت اللى عندها طريقه للكباب مجربه لاتبخل على زوجى يموووووت فى المشااااااااوى
05-01-1432 هـ, 08:42 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
فووووووق لعيونك
05-01-1432 هـ, 09:44 مساءً
 
الله يرفع قدرك
05-01-1432 هـ, 10:04 مساءً
 
أختي اللي يخلي الكباب طري هو اللية تبع الخاروف اشتريها من اللحام وضيفي شوي للحمة مع ملح وبهاراتك المشكلة (فلفل أسود وهيل وقرفة وكبش فرنفل) وضيفي بصلة صغيرة ناعمة وبقدونس اذا بتحبيه وبيصير عندك أطيب كباب بس سر الطراوة هو اللية يعني دهن الخروف
05-01-1432 هـ, 11:44 مساءً
 
مافيه بديل لليه
افيدوووووووووونا بكباب طرى بلييييييييييييز
06-01-1432 هـ, 03:25 مساءً
 


الساعة الآن 01:56 .