السلام عليكم


حبيباتي طباخات حواء

اريد طريقه جلاش كشخه الله يخليكم لاتردوني

وتسلمولي مقدما

خيبتوا ظنييييييييييييي ييييي
ينقل من الساخنه الى اطباق عالم حواء
عزيزتى zezenya
أولا أنا أعمله بطريقتين أرجو أن تعجبك
أولا بجيب لفة الجلاش ,اقسم كل الاوراق الى نصفين
واحضر صينية بايركس أو عادية وادهنها بالزيت وابتدى أرص الورق بالطول بحيث انه يكون نصفه فى الصينية ونصفة بره الصينية
وهكذا الى أن أغطى كل الجوانب على ان يكون الورق متلاصق فى قاع الصينية
وبعدين أحط ورقتين فى القاع علشان مش يبقى رقيق أوى
وبعدين أضع اللحمة المفرومة وبعدين أضع باقى الورق هيكون ورقتين أو 3 واغطى بباقى الورق الخارج من الصينية علشان يتقفل عليه
وبعدين بقطعها القطع التى أريدها وأدهن وشها بالزيت وأضعها فى فرن متوسط الحرارة
وبعد مدة قليلة لما الوجه يبدأ بالاحمرار أطلعها من الفرن ,اضع عليها 3/4 كوب لبن مخفوق مع 1 بيضة وشوية ملح صغيرين وفلفل أسود
وتضعيها فى الفرن لحد ما يتشرب اللبن ويصبح هش ومقرمش وبالهنا
أذا عجبتك الطريقة دى أكتبى لى وأنا أضع لك الطريقة الثانية
هلا
zeireda

مشكوره عيوني اذا مش ثقاله اكتبي الثانيه بليزز


الساعة الآن 02:28 .