السلام بنات اشلونكم ان شاءالله بخير

جبت رز الوليمة بس ماعندياي معلومة عنه يعني انقعة بالماي مدة طويلة والا
مايحتاج تنقيع.................... ......طلبتكم بنات لا تردوني عشان عندي غدا باجر.


ناطر ردودكن يالغاليات

استغفر الله
استغفر الله
استغفر الله
سبحان الله وبحمده
سبحان الله العظيم
انا مش باستعمل غيره وهو افضل انواع الارز البسمتى على الاطلاق (بالنسبة لى ) كل الناس بتحب تنقع الارز البسمتى ولكن زوجى بيفضل طعمه من غير نقع وخصوصا ارز الوليمة بس اغلسيه كويس جدااااااااااا ثم يادوب تنقعيه فى ماء دافئ 10 دقائق فقط ... نتيجته هتكون هايله بس اغمريه بالماء وزيدى الماء حولى 2 سم ... فيه ناس بتنقعه ساعه ولكنه بيكون بعد الطبخ هش جدا جربى الطريقتين واختارى اللى تيجى على مزاجك
ينقل من الساخنه الى اطباق عالم حواء
شوفي عيوني انا استعمله من زمان

اول شئ ومعليش بتستغربين انقعه في مويه من الحنفيه بدون غسل نص ساعه او ساعه الا ربع وبعدين اغسله

واصفيه كويس واحمسه مع البصل والملح ويكون الزيت مو قليل واحط عليه الماء بحيث انه يغطيه وزياده 2سم تقريبا

ولما يفور ويبدا يطبخ اوطي عليه النار انا للمعلوميه ماحط طماطم مع الرز هذا اللي عندي وان شاء الله اكون نفعتك


الساعة الآن 02:11 .