مرحبا ياخواتي اريد منكم المساعده في معرفة طريقة طبخة الروست بيف . وجزاكم الله خير
23-01-1426 هـ, 12:28 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
23-01-1426 هـ, 02:51 صباحاً
 
ينقل من الاطباق الساخنه لاطباق عالم حواء
23-01-1426 هـ, 04:34 مساءً
 
عزيزتى
هذا من أسها الانواع
عندما تجيبى اللحمة تغسليها بالما كويس وتفتحيحا على مسافات متساوية وتغرسى فيها فصوص ثوم
وتدعكيها من بره بملح وفلفل وبهار وتلفيها فى فويل وتحطيها فى صينية وتحطى فى الصينية ميه وتحطيها فى فرن ساخن وتتريكيها مدة ساعة ونصف وتتابعيها حتى لا تنشف المية اللى فى صينية
وبعد المدة تطلعيها من الفرن وتفكى الورق الفويل وتراعى انه سيكون فيه ماء ساحن جدا افتحيها بحذر واذا كانت اللحمة قد نضجت شيلى ورق الفويل وحطيها فى الفرن بس تاخد لون وتنشف من المية 10 دقائق وطلعيها من الفرن وسيبيها تبرد وقطعيها بعد ما تبرد حلقات وبالهنا والعافيةةةةةةةةةةةةةةةةة
23-01-1426 هـ, 04:45 مساءً
 
الطريقه اللى ذكرتها الاخت هذى احسن طريقه اللروست بيف على ضمانتى جربيها
24-01-1426 هـ, 10:30 صباحاً
 


الساعة الآن 08:25 .