ارجو المساعده فيه فطاير اكلتها قبل فتره هي فطيره قد البيتزا حقت المخابز وخفيفه وفوقها لحم وصنوبروبصل واشياء المهم هي مرررررره لذيذه ماني عارفه كيف اللحمه تثبت ماتنزل من الفطيره ومشكورات
اختى أم بشور
عادة لو وضعتى الاشياء على العجينة وهى نية يعنى قبل دخول الفرن الاشياء تثبت عليها
وكمان كان الشيف أسامة قال ممكن نرش الوش شوية مية بسيطة علشان الاضافات تثبت
وانا مرة عملت مناقيش ووضعت عليها لحمة مفرومة غير ناضجةودخلتها الفرن والمناقيش استوت واللحمة استوت ولزقت على السطح


الساعة الآن 10:35 .