انا اشتريت اكياس الشواء ف الفرن و اول مرة اجربهم

جربت فيهم الدجاج

طبعا استوى بسرعة جدا و النضج تمام

بس المشكلة ان الدجاح ما اتحمرش يعنى فضل شكله كانه مسلوق

يعنى طعمه كان كويس بس شكله مش قد كدة

اكيد انا عملت حاجة غلط يعنى اصلا اسنها اكياس شواء ازاى مش تشوى

افيدونى افادكم الله
06-02-1432 هـ, 11:43 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
اذا نضج ولعي عليه من فوق وافتحي الكيس وراح يتحمر

هذه طريقتي
06-02-1432 هـ, 11:59 مساءً
 
خلي النار عاليه اذا استوت الدجاجه
من فوق وتحت لما تتحمر بدون ماتفتحين الكيس
07-02-1432 هـ, 12:03 صباحاً
 
خليها بالفرن ساعه ونص او اكثر
07-02-1432 هـ, 09:59 صباحاً
 
اذااا تبلتيها وخلصتي امسحيها بمسحة كيتشب

واذا نضجت افتحي الكيس وحمريها من فوق
07-02-1432 هـ, 10:23 صباحاً
 


الساعة الآن 08:10 .