السلام عليكم ورحمة الله

خواتي العزيزات

أدري انكم مابتقصرون وياي

لذا حابه اطلب منكم طلب

اللي اعرف طريقة عمل خلطة الثوم اللي حطونها فالمطاعم والكفتيريات ويا الدجاج اقولي طريقتها

لأني الصراحه وايد احبها والتف راسي وانا ادور عليها فالنت

وهاي الخلطه لونها أبيض تقريبا سمك الروب سمكها ....

واللي اتعرف رجاءً لاتقصر
أميـ[ الورد ]ـرة

أميرة الورد ليه الورد مفتونك
ليه بحياته يحاول يشبه ألوانك
يا رب اكون انا اول واحده

كان فى اخت بتسال عليها من فتره وكتبت لها الطريقه

طريقه الثوميه:
بياض بيضه-كوب صغير زيت-عصير ليمونه-قليل جدا من الملح-ربع ملعقه صغيره توم مفروم ناعم جدااااا

الطريقه:

يضرب بياض البيضه +الزيت بالخلاط وانا استعمل المضرب الكهربا حتى يصبح المزيج سميك ثم نضيف رشه الملح والليمون والتوم بالتتالى اثناء عمل المضرب حتى يصبح له قوام متجانس

هى دى الطريقه اللى بعملها بيها وبتطلع حلوه

لو حبيتى تجربيها 00

فى طريقه تانيه بالبطاطس بس مش عندى طريقتها دلوقت 00جربتها من زمان وبيتحط معاها مايونيز بس كان طعمها



جربى دى وان شاء الله تعجبك
بصى اختى انا أول مرة اعرف طريقة مدام شيرين
لكن الشيف أسامة قال مرة
ممكن نحط زيت وثوم فى الخلاط ونضربهم كويس
وقال ممكن يضافلاها مايونيز أو بطاطس مسلوقة كويس جدا
على حسب انتى بتحبى طعمها ازاى
ولكى ان تجربى بكميات بسيطة حتى ترتاحى للطعم اللى بتبغيه
وان شاء الله تظبط معكى طريقة
طريقتي مرررره سهله
ثوم +بطاطس مسلوق
وتحطيهم في الخلاط وبس


الساعة الآن 09:21 .