السلام عليكم ورحمة الله

خواتي العزيزات

أدري انكم مابتقصرون وياي

لذا حابه اطلب منكم طلب

اللي اعرف طريقة عمل خلطة الثوم اللي حطونها فالمطاعم والكفتيريات ويا الدجاج اقولي طريقتها

لأني الصراحه وايد احبها والتف راسي وانا ادور عليها فالنت

وهاي الخلطه لونها أبيض تقريبا سمك الروب سمكها ....

واللي اتعرف رجاءً لاتقصر
24-01-1426 هـ, 04:42 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
يا رب اكون انا اول واحده

كان فى اخت بتسال عليها من فتره وكتبت لها الطريقه

طريقه الثوميه:
بياض بيضه-كوب صغير زيت-عصير ليمونه-قليل جدا من الملح-ربع ملعقه صغيره توم مفروم ناعم جدااااا

الطريقه:

يضرب بياض البيضه +الزيت بالخلاط وانا استعمل المضرب الكهربا حتى يصبح المزيج سميك ثم نضيف رشه الملح والليمون والتوم بالتتالى اثناء عمل المضرب حتى يصبح له قوام متجانس

هى دى الطريقه اللى بعملها بيها وبتطلع حلوه

لو حبيتى تجربيها 00

فى طريقه تانيه بالبطاطس بس مش عندى طريقتها دلوقت 00جربتها من زمان وبيتحط معاها مايونيز بس كان طعمها



جربى دى وان شاء الله تعجبك
24-01-1426 هـ, 04:53 مساءً
 
بصى اختى انا أول مرة اعرف طريقة مدام شيرين
لكن الشيف أسامة قال مرة
ممكن نحط زيت وثوم فى الخلاط ونضربهم كويس
وقال ممكن يضافلاها مايونيز أو بطاطس مسلوقة كويس جدا
على حسب انتى بتحبى طعمها ازاى
ولكى ان تجربى بكميات بسيطة حتى ترتاحى للطعم اللى بتبغيه
وان شاء الله تظبط معكى طريقة
24-01-1426 هـ, 06:33 مساءً
 
طريقتي مرررره سهله
ثوم +بطاطس مسلوق
وتحطيهم في الخلاط وبس
24-01-1426 هـ, 06:40 مساءً
 


الساعة الآن 05:22 .