عزيزاتي الطبخات ’’’’’’’’’’ ’’’’
ارجو ان ترشدوني فانا وزوجي نحب المقليات كثيراً,,,,,,,,,, ولكن معاناتي انني عندما اقلي بطاطس او زهره اوسمبوسه أو أو أو .............
تكون متشربه بالزيت مهما حاولت مع انني استخدم الصفايه والمناديل الخاصه
:0 6:

ممكن تقلينهم والزيت لسه بارد

اولا خلي الزيت يحمى كثير وبعد حطي اللي تبينه من مقالي ووطي على النار وبس

سبحان الله والحمد لله ولا اله الا الله والله اكبر له الملك وله الحمد وهو على كل شى قدير
صح استخدمي الزيت وهو حامي و استخدمي نوع جيد للزيت و اقلي بعد ذلك
و بعد القلي طلعيه على ورق مناديل المطبخ لامتصاص أي زيت زائد
انا أؤيد كلام الاخوات
ممكن تغيرى نوعية الزيت اللى بتستخدميه ومرة صديقة لى أشارت على ب زيت النخيل للقلى
أو أى زيت مكتوب عليه زيت لجميع أنواع القلى
وليس عباد الشمس
حبيبتي القلي في الزيت الزيتون ممتع وصحي بالمررره لانه بنصحون فيه الخبراء في التغذيه وبكذا انتي تحاافظي على صحة زوجك ورشاقتك وعلى فكره ترى القلي في الزيت العاادي بالنسبه للبطاطس تتشبع ثلاث مرات من وزنهااا شفتي كيييييف


الساعة الآن 08:28 .