Analysis Services
المقادير : 2ونصف كوب دقيق منخول مع واحد ونصف ملعقة صغيرة ممسوحة بيكنج بودر - ملعقة صغيرة محسن كيك- رشة ملح-4بيض-فانيليا
ثلاث اربع سكر- 200جم زبدة او بالنظر قطعة زبدة (عارفة قالب الجبن
الابيض نصف القالب)-كوب لبن ان كنتى تحبيها ناعمة-وممكن الاستغناء
عنه بكوب عصير برتقال.ونصف كفك قشر يوسف افندى -او بشر برتقاله-
او ممكن تضعيه قطع صغيرة.
قالب مخصوص للكيك مدهون بالزيت او الزبدة مع رشه دقيق- او صينية قالب كب كيك فيه ورق الكب كيك مش محتاج دهن.
الطريقة : فى العجانة او الخلاط ضعى الزبدة مع السكر واخفقى حتى تصبح كريمى ضعى بيضة بيضة مع الفانليا وقشر اليوسفى او البرتقال
والمحسن ثم اللبن او العصير (ممكن الاستغناء عنهم)ثم ضعى الدقيق
ثم ضعيها فى القالب .اهم حاجة الفرن يكون ساخن واتركيها بعد ان
ترتفع على نار هادئة حتى تنضج وتحمر وبالهنا والشفا.وان شاء الله لم اعملها
اضع الصورة.بعمل معها صوص الشيكولاته:4-5 ملعقة كبيرةكاكاو -2ملعقة سكر
فانيليا-زيت للتلميع-نصف ملعقة نشا-نصف كوب لبن-زبدة-كله فى حلة على نار هادئة حتى الغليان واتركيها تبرد وضعيها على الكيك فى طبق التقديم عند الاكل الله عليها.وممكن تأكلى الصوص مع الفراولة .وبالهنا والشفا
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم.
19-03-1432 هـ, 03:10 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
يعطيك العافيه
19-03-1432 هـ, 03:14 صباحاً
 


الساعة الآن 02:25 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏