المقادير : 2 فرخة مقطعة وبها فتحات بالسكين (مغسولة بالدقيق مخلوط معه شوية قرفة وتدعك بها الفراخ جيدا وتترك نصف ساعة ثم تغسل بالماء وتجفف بفوطة مطبخ)- ملح-فلفل-جنزبيل-بابريكا-4-5حبات طماطم كبيرة مبشورة -1ملعقة كبيرة خردل غامق(حبوب المستردة الغامقة)-بردقوش-زعتر-حوالى 10أوراق ريحان اخضر مفروم صغير او ملعقة كبيرة مجفف-اوراجانو-2كوب زبادى او ممكن نصف لتر لبن رايب رائع -راس ثوم مفروم-حوالى نصف كوب عصير ليمون-زيت.
الطريقة :ملحوظة الفرن يكون حار
فى طبق غويض ضعى كل المقادير السابقة واخلطيها بيديكى جيدا
ثم تبلى بها الفراخ واتركيها ساعتين ثم ضعيها على رف الفرن الاسفل
المغطى بورق الفويل ومدهون بالزيت شغلى الشواية واطفى الفرن
رصى الفراخ لما تحطيها تسمعى ازيز من سخونة الفرن رصيها وضعى بالمغرفة من خليط التتبيلة واتركيها حتى تتحمر ثم اقلبيها على الوجه الآخر واتركيها تنضج وتتحمر وبالهنا والشفا .تقدم مع الارز او الاسباجتى . .
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم.
30-03-1432 هـ, 02:53 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
اقتباس مشاركة  (وداد عز الدين)
المقادير : 2 فرخة مقطعة وبها فتحات بالسكين (مغسولة بالدقيق مخلوط معه شوية قرفة وتدعك بها الفراخ جيدا وتترك نصف ساعة ثم تغسل بالماء وتجفف بفوطة مطبخ)- ملح-فلفل-جنزبيل-بابريكا-4-5حبات طماطم كبيرة مبشورة -1ملعقة كبيرة خردل غامق(حبوب المستردة الغامقة)-بردقوش-زعتر-حوالى 10أوراق ريحان اخضر مفروم صغير او ملعقة كبيرة مجفف-اوراجانو-2كوب زبادى او ممكن نصف لتر لبن رايب رائع -راس ثوم مفروم-حوالى نصف كوب عصير ليمون-زيت.
الطريقة :ملحوظة الفرن يكون حار
فى طبق غويض ضعى كل المقادير السابقة واخلطيها بيديكى جيدا
ثم تبلى بها الفراخ واتركيها ساعتين ثم ضعيها على رف الفرن الاسفل
المغطى بورق الفويل ومدهون بالزيت شغلى الشواية واطفى الفرن
رصى الفراخ لما تحطيها تسمعى ازيز من سخونة الفرن رصيها وضعى بالمغرفة من خليط التتبيلة واتركيها حتى تتحمر ثم اقلبيها على الوجه الآخر واتركيها تنضج وتتحمر وبالهنا والشفا .تقدم مع الارز او الاسباجتى . .
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم.
الصور المرفقة
نوع الملف: jpg الفراخ قبل الفرن.jpg‏ (24.1 كيلوبايت, المشاهدات 95)
نوع الملف: jpg الفراخ قبل الفرن(003).jpg‏ (26.5 كيلوبايت, المشاهدات 95)
30-03-1432 هـ, 03:01 صباحاً
 
يسلم ايديكي
30-03-1432 هـ, 03:04 صباحاً
 
مبين عليكي بتحبي الريحان كتير

يسلمو ايديكي وصفه كتير حلوه وسهله
30-03-1432 هـ, 05:23 صباحاً
 
تسلمي

شكلهاااااااا مرررررررره يشهي

ان شاء الله اجربها
30-03-1432 هـ, 05:47 صباحاً
 


الساعة الآن 09:41 .