روح جميرا

روح جميرا @roh_gmyra

عضوة نشيطة

طحين الفرخة أو السميد الناعم

اطباق عالم حواء

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

خواتي بسالكم شو هو طحين الفرخة أو السميد الناعم اللي يستخدم في المعمول أرجو الرد بأسرع وقت ممكن :27:


وشكرا
6
50K

يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.

تسجيل دخول

zeireda
zeireda
حبيبتى طحين الفرخة هو الدقيق العادى اللى بينباع لجميع الاستخدامات
علشان تنظفى فيه الفراخ كويس

اما السميد الناعم شبة البقسماط جدا ويكون شبه بودرة وفيه منه نوعان ناعم وخشن ويتعمل منه البسبوسة

ارجو أن أكون أفتدك
رشـــ عطر ـــة
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته.........

انا اللي اعرفه يا أختي ان طحين الفرخة هو نفسه السميد بس يكون ناعم جدا يميل لشكل الطحين ..... .واللي ينحط في التبولة او الكبة هو البرغل ويجي نوعين اسمر وابيض .....
وانا من فتره بسيطة شارية كيس عشان اسوي فيه المعمول اللي بالسميد بس الى الآن ما جربته .........
zeireda
zeireda
أنا عندى كيس دقيق سميد لو حبه أصورهولك
$اسيل$
$اسيل$
شوفى اختى انا اسوى المعمول واخذت طريقتة من وحدة سورية مرة شاطرة وبالنسبة للسميد ثلاث انواع1-سميد زيرووهذا ناعم اخشن شوى من الدقيق الناعم ولونة يميل شوية للبياضابيض مصفر 2- السيد الفرخة وهو الدرجة الناعمة مرة من السميد اللى تجى بعد الزيرو 3- السميد العادى اللى نستخدمة فى البسبوسة واذا كنتى من اهل الرياض تحصلين السميد بدرجاتة عند الحربى فى شارع جرير ثانى فتحة على اليمن مقابل غوار وانشاء اللة اكون افدتك
ارجوانه*
ارجوانه*
اخواتي فين الاقي السميد الفرخه بالمدينه تكفن اللي تعرف لاتبخل علي