$el.classList.remove('shaking'), 820))"
x-transition:enter="ease-out duration-300"
x-transition:enter-start="opacity-0 translate-y-4 sm:translate-y-0 sm:scale-95"
x-transition:enter-end="opacity-100 translate-y-0 sm:scale-100"
x-transition:leave="ease-in duration-200"
x-transition:leave-start="opacity-100 translate-y-0 sm:scale-100"
x-transition:leave-end="opacity-0 translate-y-4 sm:translate-y-0 sm:scale-95"
x-bind:class="modalWidth"
class="inline-block w-full align-bottom bg-white dark:bg-neutral-900 rounded-lg text-right overflow-hidden shadow-xl transform transition-all sm:my-8 sm:align-middle sm:w-full"
id="modal-container"
>
3 1/2 كوب دقيق منخول
1 1/5 كوب سمن
1 كوب سكر
1 بيضة
1 صفار بيضة
معلقة صغيرة بيكنج بودر
فانيليا
ذرة ملح
2/3 معلقة كاكاو (اختيارى)
اضربى البيض مع السكر بالمضرب لحد ما يبقى هش وناعم زى الكريمة
ضيفى الصفار مع الفانييا واخفقى تانى
ضيفى البيكنج بودر للدقيق وضيفيه للخليط السابق بالتدريج للحصول على عجينة ناعمة
اقسمى العجينة نصفين وضيفى على جزء منها الكاكاوالمضاف الى نصف معلقة كبيرة لبن واخلطيهم كويس
وشكلى العجينة بالقمع على حسب الاشكال اللى تحبيها وحطيها فى فرن متوسط الحرارة لحد ما ينضج
وزينيه بالمربى او الشيكولاته السايحة أو المكسرات
وبالهناااااااااااا (ادعى لأمى لو عجبتك)