مسائكم معطر بذكر الرحمن
بنات اليوم كنت مخططه نتعشى فلافل وحمص وبطاطس مقلي وباذنجان قامت اختكم سوت كل شي تمام والحمدلله بس الفلافل اول ماحطيتها بالزيت ذااااااااااااااااابت مالقيتها بغيت اصيح من القهر
وين فلافلي راحت وابوالشباب ميت ظحك
طبعا فرمة مقاديرها بالفرامه وكله تمام بس الخساير جات عند القلي
تكفون اللي تزبط معاها وتتماسك بالزيت تنصحني ايش اسوي او اللي عندها رابط تحطه لي اطبق
الطريقه
والله من الحرررررررره طرد عيالي عند جدانهم
استناكم الله يوفقكم يارب
10-04-1432 هـ, 12:33 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
رفع
10-04-1432 هـ, 12:40 صباحاً
 
اذا عرفتي علميني >>> تشتري الفلافل من بره بس هههههههه
10-04-1432 هـ, 12:45 صباحاً
 
للرفع
10-04-1432 هـ, 01:02 صباحاً
 
علشان تاخدى وصفة فلافل يبقى لازم تروحى لواحدة مصرية
شوفى يا حبيبتى طريقة الفلافلا المصرية
طبعا فول مدشوش ( كدة احنا نسميه ) مش عارفة بتقولوا عليه هنا ايه ولكنه موجود فى السوبر ماركت وبيكون فول مقشور
حوالى نصف كيلو من الفول المقشور هذا
نصف ربطة بقدونس
نصف ربطة كسبرة
حوالى 3فصوص ثوم
بصلة كبيرة
ملح فلفل كسبرة ناشفة
تطحن فة الكبة
ملحوظة هامة جددددددددددددا
عندما تضعين الفلافل فى الطاسة للقلى لازم يكون الزيت موش حامى لانه حيخلى الطعمية تفرط منك
ثم زيدى النار عليه
وبالهنا والشفا
10-04-1432 هـ, 01:11 صباحاً
 


الساعة الآن 06:42 .