ساعدوني وجزاكم الله خير
اللى اعرفه و مجرب ممكن تلفى مثلا البقدونس فى ورق جرائد و يوضع فى رف الثلاجه السفلى و يقعد 5 ايام تقريبا لان ورق الجرائد يمتص الرطوبه
وانا كمان نفس الطرقة
اما البقدونس
اقوم با تنقيتة
و غسلة وتجفيفة جيدا
ثم الفة با وفاين الرول الخاص با امتصاص الزيت
واحطه في علبة بلاستك واحكم اغلاقة
واقوم با تغيير الفاين كل يوم تقريبا او يومين
فعلا يا ريت طريقة حفظهم بشكل شامل اكثر ومثلا طريقة حفظ الخيار والبندورة والجزر من يلى بيعرف اذا فى مجال
حبيباتى كان فيه موضوع لاخت فى المنتدى فى حفظ الخضروات الورقية

هبحث عنه واحط الرابط ان شاء الله


الساعة الآن 08:10 .