السلام عليكم يااخواتى .
ياريت اللى تعرف طريقه عمل العيش البلدى المصرى بالدقيق الاسمر ( اللى فيه رده ) تتكرم وتعرفنى
واكون شاكره جدا جدا لانى لم اجده فى اى باب للمعجنات واكيد ان شاء الله عندكم الحل.
01-03-1426 هـ, 07:26 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
انا اسفه اوى لو اعرف الطريقه مكنتش هبخل بيها عليكى كان بودى اساعدك
03-03-1426 هـ, 11:58 صباحاً
 
هلا يا أختى

انا مرة الشيف أسامة عمل خبز أبيض بس بالردة لو حبا أن ممكن أشوفلك الطريقة واكتبهالك ان شاء الله
03-03-1426 هـ, 12:14 مساءً
 
انا شاكره جدا لدينا وzeireda على اهتمامكم بالرده ( اه اسفه بالرد ) والله انا باتكلم بجد . والعيش اللى قدمه الشيف اسامه مختلف وشكرا لك ياحبيبتى . اما دينا عايزه اشوف شطارتك بما انك عايشه فى مصر اكيد حاتلاقى كثير يعرفوا الطريقه وهمتك معانا لان للاسف محرومه منه من كذا سنه
وشكرا مقدما .وسلامى لمصر كلها.
04-03-1426 هـ, 03:55 صباحاً
 
يا حبيبه قلبى شوفى زى ما بتعملى العيش الابيض بدال ما تحطى دقيق ابيض حطى الدقيق الاسمر و معاه الخميره والميه و الملح و تسبيه يتخمر حوالى ساعه و نصف لساعتين و بعدين تقطعيه كور و تفرديهم على رده بس مش كتير و تسبيه يتخمر تانى حواى ساعه و بعدين تحطيه فى الفرن بيطلع جميل و بعمله دايما لكن انا عندى فرن كهربا و لو بفرن النار عليه مباشره من فوق و من تحت ها يطلع روعه
05-03-1426 هـ, 02:32 صباحاً
 


الساعة الآن 01:17 .