عالم حواء احلى واجمل عالم بالنسبه لى فى بلدى التانى

ان اعملت مندى لحم ودجاج بطريقه ام بدر اله يعطيها العافيه

اللحمه طلعت رووووووووعه لكن القدر احترق منى
فى الدجاج شويته بس زودت ماء فى حله الضغط
تحت حله الضغط
الدجاج اتهرى ومااتحمر متل اللحم
Picture_301

بس كان رااااااااائع

وهذا بقا سينابون بعجينه الدريم ويب لبهجه الحدائق جزاها الله خيرا

Picture_254
Picture_255

Picture_256
ده بقا رز معمر بس ده عماايل ايدى انا

Picture_248
17-05-1432 هـ, 08:37 مساءً
 

5.00

عدد التقييمات: 1
5
100%
4
3
2
1
ما شاء الله تسلم يديك
طيب لو سمحتي طريقة الرز المعمر هي اكله مصريه صح لاني ذقتها في ابو شقره ومرة وعجبني طعمها
17-05-1432 هـ, 08:47 مساءً
 
طريقه المعمر يا قمرااات
المقادير :
كوب من الأرز المنقى ومغسول
2 كوب لبن
2 ملعقة سمن
ملح
فلفل
ملعقة قشدة للوجه
2 فص مستكه مطحون
من 4 الى 6 فص حبهان (هيل)
1 ورق لوره (ورق الغار)

الطريقة :
- اغسلي الأرز جيدا، صفيه من الماء وضعيه في قدر ستانلس ستيل متوسط الحجم .
- يدهن طاجن فخار أو صينية دهنا جيدا بالسمن .
- يوضع الأرز فى الطاجن ويصب فوقه اللبن المتبل بالملح والفلفل وورق الوره، الملح، المستكة والحبهان اتركي الأرز منقوع في هذا الخليط لمدة من 25 - 30 دقيقة وثم يزج فى فرن متوسط الحرارة حتى يقرب من النضج .
- توزع ملعقة القشدة على السطح ويعاد الطاجن للفرن حتى يتم نضجه ويحمر وجهه ويقدم.
- ممكن تشغلي شواية الفرن ابعدي غطاء الطاجن، ادخليه تحت الشواية لبضع دقائق الى ان يصبح سطحه ذهبي اللون. قدميه ساخنا.
17-05-1432 هـ, 09:04 مساءً
 
يمي يمي روووعه ياقمر تسلم الاياااادي
17-05-1432 هـ, 09:10 مساءً
 


مشاء الله تبارك الرحمن

يعطيك الف عافيه ياقمر

تسلم يدك ياعسسل

ومرسي قووووي على طريقة الارز المعمر


والله يحفظك ونشوف كمان وكمان

17-05-1432 هـ, 09:20 مساءً
 


الساعة الآن 04:56 .